Луната е в знак Стрелец и се движи на празен

...
Луната е в знак Стрелец и се движи на празен
Коментари Харесай

Да не се предприема нищо, тъй като е по-вероятна да има загуби и вреда

Луната е в символ Стрелец и се движи на луфт от 07:07ч до 14:10ч 

Нищо значимо да не се подхваща. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. 

В 14:10ч Луната минава в символ Козирог.

Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказни. Опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек. 

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:58ч на 6 февруари до 06:01ч на 7 февруари

Един от рисковите и сериозни дни, в който хората елементарно влизат в спорове. Контактите в този ден би трябвало да бъдат лимитирани допустимо оптимално. Добре е да се поддържа връзка, единствено когато е належащо или с най-надеждните хора. 

Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, спорове и кавги.

Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Да се заобикаля паниката в извършването на покупки. По-добре е да се спестят пари - има заплаха да бъдат пропилени или изгубени. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни, да се заобикалят клюките.

През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе по-скоро загуби и щета. Не би трябвало да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време да почивате и да не хабите силите си. Да се заобикаля физическо натоварване.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, само че в случай че ви е мъчно, можете да консумирате риба, яйца, морски блага и гъби.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. В този лунен ден е противопоказен секс за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата през днешния ден имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – значи просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР