Луната е в знак Стрелец до 16:06ч на 26 август Луната

...
Луната е в знак Стрелец до 16:06ч на 26 август
Луната
Коментари Харесай

Ден, в който се проявява кармата

Луната е в символ Стрелец до 16:06ч на 26 август

Луната в символ Стрелец ни кара да мислим нереално, да се стремим към непоклатимост, успокоение, желаеме да вършим всичко по разпоредбите. Социалната интензивност се усилва.

Гледаме към бъдещето с по-голям възторг.

Избягвайте преяждането, в този момент черният дроб и стомахът много мъчно ще се оправят с усвояването на тежката храна. Ако желаете да подобрите външния си тип, правете топли маски от плодове, билкови отвари. Не се предлага посещаване при ортодонт, продупчване на уши, правене на татуировки

Стрелец е знак на детайла огън, по тази причина се счита, че когато Луната е тук дава единствено сухота и неплодородие. Не си коства да засаждате нови растения, както и да пресаждате още веднъж остарели.

Растенията през днешния ден са изключително чувствителни при засаждане, тъй че в случай че ги засадите погрешно, те може да не се вкоренят или да дадат малко плодове.

Лунен календар: продължава 9-ти лунен ден до 16:00ч

Деветият лунен ден е първият "тежък " ден от лунния месец. Това е изпълнено с изкушения време, тъй че бъдете непрекъснато нащрек. На напред във времето излиза „ сенчестата ” страна на човешката природа.

Ако вярно разберете същността на 9-ия лунен ден, можете да избегнете доста неприятности. През този интервал се прави разгръщането на кармата: подсъзнателните ритми на човек са синхронни с ритмите на лунната сила.

В резултат на това поражда обстановка, в която всичко, което преди сте затворили в себе си, стартира да излиза. От дълбините на подсъзнанието ви изплуват на повърхността всички нерешени проблеми, неизпълнени обещания, ненавист, яд, възмущение и така нататък Можете да се излекувате от това положение, в случай че извършите това, което е трябвало да бъде направено преди доста време.

В 9 лунен ден може да ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат - елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена.

Използвайте техники за отбрана.

Голяма е вероятността от кавги, спорове. Трябва да внимавате във всичко - от пресичането на улицата до потреблението на принадлежности за хранене, тъй като в този ден вероятността от пострадване се усилва.

Препоръчително е да ограничите оптимално контактите с непознати хора: всеки от тях може да ви притегли в някакво премеждие.

Може да се проявят някои вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила.

Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението.

Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна.

Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност.

Запомнете: в 9-ия лунен ден нищо не се случва инцидентно. Всичко, което ще срещнете през този интервал, са вашите минали нерешени проблеми.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат насилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Следва 10-ти лунен ден от 16:00ч на 25 август до 17:10ч на 26 август

Смяна на силите. Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Денят символизира цялостна чаша.

Цялата сила, която носи нощното величие остава събрана вътре в тази „ чаша ” и може да бъде употребена единствено за положителни и благи каузи. Възползвайте се от всички благоприятни условия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР