Луната е в знак Стрелец до 08:49ч. Ще се движи

...
Луната е в знак Стрелец до 08:49ч. Ще се движи
Коментари Харесай

Днес е мирен, спокоен и светъл ден

Луната е в символ Стрелец до 08:49ч. Ще се движи на луфт единствено от 08:18ч до 08:49ч. След това минава в земния знак Козирог.

Настроението последователно ще става деловито. Сега минимум се нарушават разпоредбите, законите, инструкциите, отдава се значение на реда и дисциплината. С внимание да се приема всичко ново и извънредно. Не се ограничавайте в общуването. Вашата усмивка ще се отразява на лицата на другите със светлина. Луната в този знак ни подарява с избрани стандарти на държание, заради което ние реагираме по избран метод. От една страна се покачва вътрешната ранимост, от друга не разрешава изблик на страсти, потискат се. Обикновено в същото време хората ни наподобяват студени и безчувствени, защото всеки се скрива зад своята маска и не желае да разкрива своите усеща и недостатъци. Въпреки това, там, където към този момент са се натрупали отрицателни страсти като яд, нервност, настървение, в този момент може да избият на повърхността, в случай че не се откри различен метод за освобождение на силата.

Луната е в символ Козирог до 21:07ч на 2 март. През това време е добре Овните да бъдат по-упорити и настойчиви, с цел да реализиран задачите си, Телците да посетят църковен храм. Близнаците би трябвало да отделят повече внимание на интимните си връзки, Раците да откриват контакти с външния свят. Лъвовете да се погрижат за здравето си и да отделят време за всекидневните си отговорности. Девите да отделят внимание на децата, също по този начин е удобно да флиртуват или за сантиментални срещи. Везните могат да отделят време за посещаване на родители, родственици и да се заемат с благоустройството на дома си. Скорпионите – другарство с най-близките си хора, братя, сестри, съседи, някогашни съученици, разходки или къси пътувания. Стрелците да се заемат с решението на финансовите въпроси, правене на покупки и дарове на обичаните хора. Козирозите да се погрижат за себе си и за външния си тип. Водолеите да отидат на разпускащ масаж и да се отдадат на релаксация и по-голяма отмора. За Рибите е уместно за поддържат връзка с приятелите си и да вършат проекти за бъдещето.

Преобладава 24 лунен ден от 03:07ч на 28 февруари до 04:00ч на 1 март

Като цяло това е удобен ден и за съзидание. Активен и много мощен енергийно ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и макар, че Луната е намаляваща, може да прояви интензивност, увереност, непримиримост. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Минутните огряния и не добре премислените дейности могат да доведат до отчаяние в бъдещето. Може да вземате значими решения, да водите договаряния и да подписвате документи, само че в случай че всичко е добре премислено и пресметнато. Планове по-добре да не вършиме. Живейте по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци.

Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Това време е добре да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Ден, в който би трябвало да се изви любовта. Свързан е с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Днес е 15 безоблачен ден - Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Време за откровения и събуждане на качествата. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. И освен персоналния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР