Луната е в знак Стрелец до 01:51ч на 24 април.

...
Луната е в знак Стрелец до 01:51ч на 24 април.
Коментари Харесай

Денят е като огледало - отразява нашата вътрешна същност

Луната е в символ Стрелец до 01:51ч на 24 април. Даже и тези, които избират повече уединението стартират да се стремят към социума, публичния живот, обществените връзки. Хората са по-философски настроени.

Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична настройка на хората, търсене на правдивост. Засилва се желанието да служим за образец, да учим и поучаваме другите, да предаваме своя опит и познания. Увеличава се възприятието за лична значителност, за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда.

Продължава 18 лунен ден до 00:44ч на 24 април (от 23:43ч на 22 април)

Символ на деня е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата същинска същина. Можете да видите своите негативни и позитивни страни, защото всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот. Събитията по този начин или другояче отразяват нашия мироглед, демонстрират ни грешките, над които би трябвало да работим. Добре е да се наблюдават всички подмятания, които Вселената ни насочва, да ги разберем вярно и след това да си създадем съответните заключения. Като цяло всичко протичащо се в 18 лунен ден би трябвало да се одобри като урок, който би трябвало да се усвои, другояче ще се повтаря всеки лунен месец.

Енергетиката на деня прави индивида въздържан. Да се понижи физическото натоварване. Новите каузи в следствие се оказват неудачни. Неблагоприятен ден за бизнес.

Трябва да сте доста деликатни. Нараства заплахата да се попадне под непознато въздействие, появява се предпочитание да се подражава на другите и да се следва непознатия образец. Този ден може да станете жертви на измами и интриги. Хората и без да желаят могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от всяко пустославие, нарцисизъм и илюзии.

Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се недояждане (или вегетарианска диета), разчистване на кожата, сауна, разтривки, процедури за подмладяване. С всички диагнози и лекувания би трябвало да се внимава. Нужно е да се лимитират медикаментите. Болестите почнали в този момент ще продължат дълго, мъчно се лекуват, може да преминат в хронични. Препоръчва се по-малко да се спи.

Този лунен ден не е доста добър. Във всеки неподходящ ден не би трябвало да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и остатъкът от въглехидрати способстват за увеличение на тежестта. Но цялостно изключване на въглехидратите не трябва да се позволява. Необходимо е да се организира и психическо разтоварване, тъй наречените енергиен пост – да не се гледа тв приемник, да не се слуша радио, да не се употребява компютър, да не се четат вестници. Препоръчва се да окадите дома или офиса с благоухание или тамян, които да отстранят насъбраната отрицателна сила.

Подстрижката ще усили вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще укрепи вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Луната е в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, единствено в случай че желаете да забавите растежа й и да укрепите корените на косата.

Боядисване на косата - Не би трябвало да се опитва с нови цветове.

Маникюр, педикюр не е уместно за тези процедури. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи. Освен това подсказват положението на нашето здраве.

Днес е 4 безоблачен ден – Време за осъществяване на дълга. Ден на битката за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са онеправдани и по-слаби. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало през днешния ден да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР