Луната е в знак Скорпион от 00:27ч. до 04:22ч на

...
Луната е в знак Скорпион от 00:27ч. до 04:22ч на
Коментари Харесай

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето

Луната е в символ Скорпион от 00:27ч. до 04:22ч на 19 май.

Характерно е възходящо напрежение и прочувствената възбудимост. Много хора стартират да изпитват неодобрение от себе си и близките, да виждат нещата в мрачни тонове. Ако възникне предпочитание за фрапантна смяна в живота, не се поддавайте - това е единствено изострена взаимозависимост от измененията в настроението. Хората елементарно биват обхващани от дребни и огромни пристрастености, стават раздразнителни, нервни, мрачни и ядосани. Луната в Скорпион насочва вниманието ни към най-лошите аспекти на живота. В тези дни би трябвало да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките недостатъци и неточности. Сега е по-добре да не се вземат решения, да не се правят значими действия. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото самоограничение. Бъдещите майки в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано раждане или импровизиран аборт.

Доминиращ 13 лунен ден до 19:07ч (от 17:55ч на 16 май)

Ден мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. Възможно е да научите нещо, което не ви е било известно до момента. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Ден за обучение, за асимилиране на нови познания, за струпване на информация, само че деликатно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете промени и корекции в проектите, делата и плановете си. Първото усещане при запознанство може да бъде лъжливо. Не се доверявайте.

Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което се случва с нас през днешния ден е справедливо. Вместо да недоволстваме и да се възмущаваме от другите е по-добре да се замислим какво сме създали "погрешно " и в случай че е допустимо, да го изправим.

Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалното време да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Добре е да се яде храна, съдържаща потребни субстанции – в този момент те ще бъдат изцяло усвоена. Болести зародили в този лунен ден мъчно се поддават на лекуване. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Подстрижка – може да се подстригвате през целия ден.

Следва 14 лунен ден от 19:07ч на 17 май до 20:17ч на 18 май

Днес е 28 безоблачен ден –Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР