Луната е в знак Скорпион до 18:06ч. Лунният период се

...
Луната е в знак Скорпион до 18:06ч. Лунният период се
Коментари Харесай

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Луната е в символ Скорпион до 18:06ч.

Лунният интервал се характеризира с цялостна липса на прочувствен баланс, нараснала нервна възбудимост и промени в настроението. Висока заплаха за конфликтните обстановки. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те в този момент се вземат под въздействие на страстите и няма да са верни. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. В никакъв случай да не се работи с порив към злото.

Избягвайте остра и тежка храна, яжте доста пресни зеленчуци и плодове. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната се движи на луфт през целия ден – от 03:29ч до 18:06ч и затова положителните благоприятни условия, които ни дава 10 лунен ден, в този момент не можем да използваме. Вършете си нормалната работа, довършвайте започнатото и не започвайте нищо ново. Ако би трябвало да посещавате държавни инстанции, данъчни служби, банки, по-добре отложете за днешния ден. Рискувате нищо да не се развие във ваша изгода и единствено да похабите нервите си. Не купувайте скъпи движимости и предмети, битова техника, компютри, смарт телефони. При опция почивайте. За това е най-подходящ в този момент деня.

В 18:06ч Луната минава в огненият знак Стрелец.

Продължава 10 лунен ден от 15:53ч на 11 юли до 17:01ч на 12 юли

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Ако чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си. Не би трябвало да се гладува. Вегетариански диети не се предлагат.

В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на фамилните връзки и връзките. Добре е да отделите време за родители, родственици, прекарайте повече време с децата си, със фамилията си.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Следва 11 лунен ден от 17:01ч на 12 юли до 18:06ч на 13 юли

Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с сила. Управлявайте и използвайте рационално прилива на енергийни сили, с цел да не си навредите. Ден, в който са нужни нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно. Не би трябвало да се претоварвате.

Денят става към този момент рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Трябва да има обич по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера.

24 безоблачен ден – Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да не влизате в борба. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие жестоко и невъзпитано. Старайте се към вас да има доста светлина, избягвайте тъмните пространства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР