Луната e в знак Скорпион до 12:54ч на 12 октомври.

...
Луната e в знак Скорпион до 12:54ч на 12 октомври.
Коментари Харесай

Внимание! Започва опасен период

Луната e в символ Скорпион до 12:54ч на 12 октомври.

Опасен интервал. Времето се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората към нас-всичко се вижда в черни тонове. Възможно е да възникне предпочитание фрапантно да се промени нещо в живота. Не се поддавайте - това е единствено изострена взаимозависимост от мимолетните промени в настроението. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти, елементарно биват обхващани от дребни и огромни пристрастености. Затова би трябвало да сте по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките недостатъци и неточности. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

4 лунен ден стартира от 09:48ч и продължава до 10:54ч на 12 октомври.

Символ на деня е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Не напълно удобен ден. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Изкушения ще дебнат отвред. На всеки ъгъл може да изскочи по една змия, подготвена да ви покаже дървото на познанието, отрупано с ябълки. Това може да бъде и някоя улична търговка, която желае да ви вземе парите изкушавайки ви със стоката си или да ви дебне опасността от невярност. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “По-добре 10 пъти премисли, тогава режи”.

На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни. Може да имате дейни контакти, само че се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ.

Препоръчва се пост и самоограничение, както и сдържаност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте смятали за окончателно изгубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на потиснатост.

Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета, да се чупят клони.

Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път точно в този момент.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот, то въздържайте се от подкастряне. След него косите ви ще порастват дълго, може да се промени тяхната конструкция, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.

Покупки – В този ден се въздържайте от покупки, изключително в случай че желанието ви да придобиете нещо е зародило непринудено.

Сънищата могат да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте подготвени да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за положително и зло. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.

Днес е 25 безоблачен ден – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Не се сърдете на никого. Не би трябвало да се изричат неистини.

Ако деянията безпокойствие, нервност, че нещо не е както би трябвало – това е знак, че не вървите по верен път. Ако загубите дребна сума пари или нещо друго – това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за изгубеното.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР