Луната е в знак Скорпион до 04:24ч на 14 ноември Енергията

...
Луната е в знак Скорпион до 04:24ч на 14 ноември
Енергията
Коментари Харесай

Ден за пречистване, духовно прераждане и ново начало

Луната е в символ Скорпион до 04:24ч на 14 ноември

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Всяко проявяване на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. В тези дни доста хора виждат света откъм най-лошата му страна.

Луната в Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания. 

Лунен календар: 30 лунен ден от 07:16ч до 11:28ч 

Не си коства да стартирате нови планове или да планирате работа за идващите няколко дни - по-добре е да изчакате началото на новия лунен цикъл. Препоръчително е да извършите елементарни задания, които могат да бъдат приключени същия ден. 

Новолуние в 11:28ч (1 лунен ден продължава до 08:28ч на 14 ноември)

Новолунието е знак на ново начало, филтриране и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате против течението, а вместо това се пробвайте да се адаптирате към измененията, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на смяната, можете да унищожите проекта, основан от Космоса за вас и вследствие на това да пропуснете значимите благоприятни условия, които това новолуние ще ви даде. За да съумеете и да стигнете до върха, би трябвало да сте изцяло уверени във всяко свое деяние.

Най-лесният метод да се скъса с неприятните привички е новолунието. То ще ви поддържа във вашите планове. Неприятните чувства тогава не са толкоз мощни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които желаете да се откажете.

Новолунието има прикрито, подсъзнателно въздействие. Децата и дамите стават по-капризни. При водачите се снижават реакциите на реагиране, по тази причина стават през това време повече произшествия. Симптомите на болесттите се демонстрират по-слабо, само че пък отслабват виталните сили на организма. Всяко деяние подхванато в новолуние може да бъде доста рисковано.

Началото на нови действителни планове може да стане причина за огромни непредвидени неуспехи или провали. Не давайте и не приемайте обещания през това време, както и избягвайте взимане на значими решения. Не правете финален избор и не приемайте дефинитивни отговорности.

Новолунието е прелестно време за работа над себе си, за йога и медитация, за персонална „ инвентаризация ” и работа над своя имидж. Обмислете нови хрумвания, направете лист с желанията си, записвайте своите сънища и мисли.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР