Луната е в знак Риби до 19:34 ч на 18

...
Луната е в знак Риби до 19:34 ч на 18
Коментари Харесай

Ден на любовта и емоционален подем

Луната е в символ Риби до 19:34 ч на 18 август

В дните на Риби човек става по-чувствителен, съчувствен, радушен, изострят се интуитивните качества, покачва се мечтателността и сензитивност към мнението на други хора. Човек елементарно се поддава на психическото влияние на близките. Въображението става интензивно. Подходящо за осъществяване на тези хрумвания, които изискват креативен метод. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, удобно за духовни практики и извършения. Пораждат се достойнство и благотворителност. Бъдете деликатни в региона на любовните връзки. Често в този лунен интервал човек гледа света през розови очила.

Уязвими са най-вече краката, или по-скоро стъпалата и пръстите на краката. Трябва да се означи, че всичко, което употребява човек в дните на Риби: никотин, алкохол, храна,
опиати, има двоен резултат върху организма.

Продължава 17 лунен ден до 21:42 ч на 17 август (от 21:16 ч на 16 август)

Ден на любовта, на прочувствен напредък. Свързан е с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло. Идеално време за разрастване капацитета на креативните персони.

Денят е подобаващ за другарство. Споделете времето си с другари. В тяхната компания се насладете на наслада, позитивни страсти и смях. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите.
Жените в този ден стават доста привлекателни.

Всяка работа би трябвало да носи наслаждение и положително въодушевление. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи друго от това, както сте го възнамерявали. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето, по тази причина би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата.
Посветете деня на релакс, на действия навън, на масаж, на спа процедури.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре изсъхнало алено. В античните текстове се споделя,че в случай че чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и прелестен за близките, неговото здраве се усъвършенства. Но в случай че индивидът от вътрешната страна е ”гнил”, той става раздразним и противен за близките, здравето му не се усъвършенства, той ще страда, и близките също. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Вземайте неотложно ограничения. Интересното е, че алкохолиците не се разболяват в този ден.

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Тези, които сключат в 17 лунен ден брак, няма да съжаляват до края на живота си.

Секс – Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне пристрастеността. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

Подстрижка – Ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Следва 18 лунен ден от 21:42 ч на 17 август до 22:07 ч на 18 август

30 безоблачен ден – Ден на Божията берекет. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже когато спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има разпален огън (свещ) в днешния ден и даже да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм, да се почетат умрелите. Четенето на молебствия през днешния ден доста добре почиства. Необходимо е да се очистите от всичко остаряло и ненужно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР