Луната е в знак Риби до 02:54ч на 4 март Луната

...
Луната е в знак Риби до 02:54ч на 4 март
Луната
Коментари Харесай

Символ на този ден е рогът на изобилието

Луната е в символ Риби до 02:54ч на 4 март

Луната в този знак основава сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Лунната сила прави хората прочувствено нестабилни. Може да зародят търкания в връзките, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на непознати внушения и въздействие. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Периодът е подобаващ за благотворителна активност, добре е за креативен занимания.

Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар: 2 лунен ден от 07:42ч на 3 март до 08:05ч на 4 март

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова галактическа сила и би трябвало да се одобряват даровете на великодушната Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

Гняв и неспокойствие са безусловно противопоказни да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е обвързван с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Който има податливост към лакомия, сребролюбие, то в този лунен ден може да се прояви. Не би трябвало да се дава воля на този недостатък, а противоположното - да се прояви благотворителност. Дайте на някого (може и на себе си) подарък, раздайте ненужните неща - всичко ще ви се отплати, всичко ще се върне цялостно при вас. Но има едно изискване: Не бива да съжалявате за това, което давате.

Нови каузи да не се стартират още. Изключение: доста е добре да се стартира цикъл от физически извършения или курс в ново образование. Информацията, която получавате през днешния ден, ще бъде значима за целия месец. Желателно е да се заобикалят спорове и бурни прояви на страсти.

Ден, в който би трябвало да определите кое е потребно и кое нездравословно за вас в живота. Формулирайте си въображаемо желанието, че ще определите за себе си какво е потребно и нездравословно. Разположете се комфортно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един тип тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли демонстрира изгодата за това, което мислите. Ако усетите, че се разпалва, стартира да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е потребно за вас. Не бива да ядете каквото ви попадне, само че и не се отхвърляйте от това, което ви се желае. Диетата има удобен резултат.

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката във 2 лунен ден усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да стартират да се навиват. Но когато Луната е в символ Риби, не е уместно за миене и подкастряне.

Слънчев календар – 18 безоблачен ден - Празничен и радостен ден, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение.  Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР