Луната е в знак Рак и след 20:04ч преминава на

...
Луната е в знак Рак и след 20:04ч преминава на
Коментари Харесай

Вселената помага за реализирате на плановете

Луната е в символ Рак и след 20:04ч минава на луфт, където ще остане до 02:58ч на 17 март, когато ще смени знака.

Силата, която господства в този интервал, постоянно води до безпокойствие. Настроението е изменчиво и несигурно. Емоциите мощно се демонстрират. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Най-доброто време за домакинска работа, занимания със фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. Чудесно е приготвянето на общ обяд или вечеря за другари и родственици. Веселият смях и благоразположението на приятелите и фамилията събрани на една маса е най-хубавият способ да се укрепят взаимоотношенията и да се извърши дома с наслада и забавление.
Уязвими органи – млечните жлези, стомаха и дванадесетопръстника.

Продължава 10 лунен ден от 12:00ч на 15 март до 13:00ч на 16 март.

Денят символизира цялостна чаша. Цялата сила, която носи нощното величие остава събрана вътре в тази „ чаша” и може да бъде употребена единствено за положителни и благи каузи. Възползвайте се от всички благоприятни условия. Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие към този момент не го вършиме сами, а благодарение на по-висши сили. Ден на знанието. Отличен ден за мисловен и физически труд. Всички каузи се развиват добре.

Обърнете внимание на всичко, което е обвързвано със фамилията ви и неговите обичаи. Изразете възприятията си на вашите близки, дано знаят, че ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.
Болест зародила в 10-ия лунен ден има кармична природа. Добре е да се пие светена вода, "сребърна " вода, минерална вода (не газирана). Да се щади стомаха. Да се заобикаля тежка и пикантна храна. Неподходящо за подкастряне.

Следва 11 лунен ден от 13:00ч на 16 март до 14:09ч на 17 март.

Един от най-силните енергийни дни. Жизненият капацитет оптимално нараства. Човек се усеща изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Тази мощ би трябвало да бъде отправена към съзидание. Не се предлага нито бездейност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Не участвайте в рисковани мероприятия.

В този лунен ден се следи нараснала половост. Това е времето за ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. Сексът в този момент би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт.
В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Днес е 1 безоблачен ден – Този и идващите пет дни са промеждутъчни и изравняващи, след което стартира новата слънчева година. Денят би трябвало да се посвети на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Благоприятно е единствено за хора, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят другите - учители, водачи, началници.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР