Луната е в знак Рак до 05:25ч на 16 април.Луната

...
Луната е в знак Рак до 05:25ч на 16 април.Луната
Коментари Харесай

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития и промени

Луната е в символ Рак до 05:25ч на 16 април.

Луната в Рак дава нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще имате потребност да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и предпочитание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и извънредно. Вътрешните прекарвания стават доста по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: 8 лунен ден от 11:32ч на 15 април до 12:38ч на 16 април

Ден на промяна и амнистия. Хубаво е да пандизите предишното вечно. Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност. На този ден във всеки човек „ изгаря ” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. Настроението може да е изменчиво, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща.

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

По-добре е да се отсрочат финансови транзакции. Общуването да се сведе до най-малко – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове.

Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак.

Хубаво е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен ментор. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви почисти от насъбраните негативи. Представете си по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да се откажете от секс. Могат да зародят всевъзможни затруднения. Емоционалният декор е неустойчив.

Покупки – уместно е единствено за антикварни движимости или втора ръка. Другите няма да донесат наслада и може да се появят проблеми.

Подстригване след 11:32ч не се предлага.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР