Луната е в знак Овен до 18:01ч на 3 септември. Може

...
Луната е в знак Овен до 18:01ч на 3 септември.
Може
Коментари Харесай

Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден

Луната е в символ Овен до 18:01ч на 3 септември.

Може да усещате прилив на сила, само че не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората в този момент са елементарно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, нападателни, държат се по-грубо от различен път. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по- неприятно. Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите.

Луната е на луфт от 14:58ч до 18:01ч. По време на бездействието ѝ е нежелателно да стартирате нови неща.

Луната влиза в символ Телец в 18:01ч до 23:08ч на 5 септември

Лунен календар: продължава 18-ти лунен ден до 21:47ч

Този ден изисква здравомислие, въздържаност и повече внимание, защото е обвързван с рискове.

Ако погрешно се употребява силата на деня, може да се появят неприятности. Бъдете деликатни към всичко, което се случва с вас през този ден. Не би трябвало да се позволяват негативни мисли и прояви на нарцисизъм.

Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Бъдете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е то: дали погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от всяко пустославие, нарцисизъм и илюзии.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се прекалява, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. Добре е по-малко да се спи. Опасни са мощните миризми.

Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите.

Може денят да се окаже тежък за фамилните връзки. Възможно е някой от околните ви да е в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстрижката ще усили вашата харизма, ще укрепи паметта ви и интелектуалните благоприятни условия.

Следва 19-ти лунен ден от 21:47ч на 3 септември до 22:14ч на 4 септември
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР