Луната e в знак Овен до 15:29ч на 17 май.  Все

...
Луната e в знак Овен до 15:29ч на 17 май. 
Все
Коментари Харесай

Ден на откровенията, тайните и мистериите

Луната e в символ Овен до 15:29ч на 17 май. 

Все още се усеща прочувствено напрежение, дейностите са импулсивни, елементарно поражда конфликтност. Трудно се управляват страстите, неуместно за изясняване на връзки. Не се претоварвайте физически повече от нужното. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Уязвима е главата и всичко по нея. Не се предлагат хирургически намеси в региона на главата, мозъка, очите, зъбите. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната е на луфт от 12:11ч до 15:29ч. През това време не предприемайте нищо значимо.

В 15:29ч Луната минава в символ Телец. 

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:48ч на 17 май до 05:11ч на 18 май

Мистичен ден, време за откровения, знания и секрети. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което би трябвало да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение - задействат се мистериите на Нептун. Може да срещнете някой, да попаднете на книга или филм, да дочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви се предлага през днешния ден. Време за подготовка за нов витален стадий. 

Подходящо време за щедрост. Счита се, че парите дадени за щедрост с чисто сърце, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното знание. Вслушвайте се в своя интуиция. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Непременно се замислете за компликациите, които ви мъчат. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша мощна музика, да сте дълго време сънливи. Не се предлага да се купуват нови неща. 

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие. 

Добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. 

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР