Луната е в знак Овен до 07:38ч, след което влиза

...
Луната е в знак Овен до 07:38ч, след което влиза
Коментари Харесай

Денят е подходящ за шамански ритуали

Луната е в символ Овен до 07:38ч, след което влиза в символ Телец.

Търпението удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Шопингът добре се отразява на душeвността. Добре е да се срещате с близки и обичани хора, да пребивавате в удобна и релаксираща конюнктура.

Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка.

Продължава 21 лунен ден до 23:20ч на 21 август (от 22:55ч на 20 август)

Добър и удобен ден, кондензиран с положителна сила. Силно енергиен ден, с галактически нюанс. Както и предходния ден е обвързван с преображение и работа над себе си. Свърза се със знака Стрелец, който на собствен ред символизира трансформацията на съзнанието. Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. 21-ия лунен ден е обвързван с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

Ден на общуването, на единството и другарските връзки. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Благоприятно време за групова активност и затова е уместно за взаимни дейности с сътрудници, настоятелен сътрудници и съидейници.

Крайно нежелателно е да постановяваме на другите своето мнение, да се държим нападателно и да манипулираме близките. Не се предлага да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен.
В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. Старайте се да бъдете допустимо повече време на чист въздух. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовно практики.

Съществува вярване за 21 лунен ден, че в случай че ви излъгват или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се появи в близко бъдеще. Също по този начин се счита, че дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина не е целесъобразно да давате обещания, които няма да можете да извършите.

Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане. Подходящо време за рискови практики, за шамански ритуали и практики, за астрални пътувания. Не се предлага да се занимават с това начинаещи и хора без опит.
Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще ви направи по-уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Следва 22 лунен ден от 23:20ч на 21 август до 23:50ч на 22 август

4 безоблачен ден – Ден на дейните занимания и за вдишване на обмислен риск. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР