Луната е в знак Овен до 04:19ч на 17 ноемвриТози

...
Луната е в знак Овен до 04:19ч на 17 ноемвриТози
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Мощен ден, включва се космическата енергия на любовта! Йогата е полезна, Вселената чува молитвите ви

Луната е в символ Овен до 04:19ч на 17 ноември

Този интервал се дефинира като време на целенасоченост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на активност, възторг, дейностите се основават повече на порива, в сравнение с разсъдъка. Необходимо е да се ускори самоконтрола, възприятието за комизъм и самоиронията. Получената сила мощно изостря страстите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. В дните, когато Луната е в символ Овен, раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

С родителите си, в случай че поддържате връзка спазвайте психическа отдалеченост. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват доста и връзките им стават сходни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.
свързани новини3963на 09.11.20213538на 03.10.2021
Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се заобикаля всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!
свързани новини4875на 28.09.2021
Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.
свързани новини6222на 07.07.2021
Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете в този интервал, значи, че погрешно сте употребявали силите на деня.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и за околните си.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж. Да се пият повече течности – вода, сокове. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание.

Следва 13 лунен ден от 15:53ч на 16 ноември до 16:14ч на 17 ноември

Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което се случва с нас през днешния ден е справедливо. Вместо да недоволстваме и да се възмущаваме от другите е по-добре да се замислим какво сме създали " неправилно " и в случай че е допустимо, да го изправим.

Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалното време да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Слънчев календар - 1 безоблачен ден - Денят е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата, тържествеността, с чувството за персоналната ни задача. Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Утрото и денят би трябвало да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

По-важни аспекти:

Луна площ Плутон

Слънце секстил Плутон
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР