Луната е в знак Лъв до 22:31ч на 23 октомври.

...
Луната е в знак Лъв до 22:31ч на 23 октомври.
Коментари Харесай

Ден за веселие, срещи, любов

Луната е в символ Лъв до 22:31ч на 23 октомври. Всичко каквото вършиме, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си.

Енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи. Увеличават се упоритостите. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление. Подходящо е за благотворителни каузи.

Луната в Лъв кара да "пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално.

Доминиращ 24 лунен ден от 00:25ч на 22 октомври до 01:35ч на 23 октомври

Като цяло денят е удобен. Пробуждат се скритите сили в човек и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време за интензивност и деятелност. Може да се постави ново начало. Важно време, към което би трябвало да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно вашите каузи. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново.

Прекрасен ден за творчество, за образование, за приемане на нови познания. Мисловният развой се засилва, концентрацията се усилва. Може да се появят забавни мисли, положителни хрумвания, да се вземат решения по значими въпроси, да се водят договаряния. Всички дейности обаче би трябвало да бъдат деликатно премислени, защото се залага фундамента на бъдещите достижения.

Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Противопоказно е физическата отмалялост, злоупотребата с алкохол. Болестите зародили през днешния ден не са рискови. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Благоприятно е денят да се прекара в дребна компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация, слушане на музика или гледане на филм.

Прекрасен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Ако сте обидили някого, в този момент е най-хубавият миг за опрощение, ще го извършите с лекост.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, брачен връзки и любовни срещи. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести, има лечебна мощ в този момент.

Подстрижката през днешния ден или даже единствено подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

6 безоблачен ден –Денят е отдаден на любовта. Време за подсилване на връзките сред близки хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, извършите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате благополучие. Днес не би трябвало да се ругае, да се изричат грозни думи и да се покачва глас. Не бива да се напрягате на този ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР