Луната е в знак Лъв до 14:41ч и се движи

...
Луната е в знак Лъв до 14:41ч и се движи
Коментари Харесай

Ден за вътрешна трансформация

Луната е в символ Лъв до 14:41ч и се движи на луфт.

Да не се подхваща нищо значимо, да не се подписват контракти, да не се подписват значими документи, да не се вършат значими и скъпи покупки. Енергийният капацитет в същото време е висок. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба.

В 14:41ч Луната минава в символ Дева.

Повече деловитост, сдържаност и аналитично мислене. Уязвим е стомашно-чревният тракт, без правото черво. Не бива да се вършат интервенции на органите на коремната празнина.

Продължава 7 лунен ден до 12:05ч.

Денят до обяд е много комплициран. Старите проблеми се нуждаят от решения, въпреки че надали ще бъдат открити в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, в усамотение.

Доминиращ 8 лунен ден от 12:05ч на 29 май до 13:17ч на 30 май.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Денят може да сервира доста непредвидени изненади. Това може да ви принуди да вземате бързи решения. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Благоприятно за занимания с интелектуален труд и благотворителна активност. Може да възродите старите планове, само че могат да зародят и нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване.

Работа: по-добре е да отложите финансови интервенции. На работното място общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност. На този ден във всеки човек метафорично „ изгаря” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново.

Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. Настроението може да е изменчиво, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща.

Ден на прошката. Постарайте се да разберете тези, които са ви обидили и се поставете на тяхно място. Анализирайте обстановката от позиция на днешния ден. Сега всичко може да ви наподобява по друг метод, дори неуместно и смешно. Старайте се да избягвате разногласия и спорове. Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора.

Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди. Подстригване в 8 лунен ден да се заобикаля.

В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да избягвате секса и даже да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

10 безоблачен ден - Не се отнасяйте прекомерно съществено към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отсрочи го отложете. Това е най-хубавият ден за отмора. Натрупвайте сили в умерено релаксиращо положение. Добре е хубаво да се наспите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР