Луната е в знак Лъв до 03:42ч на 19 март.

...
Луната е в знак Лъв до 03:42ч на 19 март.
Коментари Харесай

Днес трябва да бъдете източник на позитивизъм и радост

Луната е в символ Лъв до 03:42ч на 19 март.

Период изпълнен с оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Възниква предпочитание да се вземат решение комплицирани задания, да се осъществя насъбраният креативният капацитет. В това време хората демонстрират качества като благотворителност, достойнство, искреност, горделивост, непримиримост, храброст, мощна воля, нараснала самокритика и убеденост в личните сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм. У доста хора поражда предпочитание да бъдат видяни, да очароват, да получават похвали, да се любуват на всеобща любов, удивление, да флиртуват и да се забавляват.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Да се заобикаля солариум и сауна в същото време.

Продължава 12 лунен ден от 14:09ч на 17 март до 15:23ч на 18 март.

Днес би трябвало да бъдете източник на позитивизъм и наслада, да вършиме приятни изненади на близките, да им помагате при потребност. Добре е за тези, които се занимават с меценатство. Благоприятно е за другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Този ден безусловно би трябвало да премине под знака на положителните каузи и безусловната доброжелателност. Не са допустими споровете, опълчването и още повече физическото принуждение. Въпреки всичко протичащо се бъдете търпеливи, на злото отговаряйте с положително. Не би трябвало да се ядосвате и гневите, да влизате в разногласия, да се единствено съжалявате, да плачете и да се оплаквате. Може да останете за дълго в това положение.

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Следва 13 лунен ден от 15:23ч на 18 март до 16:40ч на 19 март.

Мистичен ден. Внимателно се вглеждайте в околния свят, Вселената може да ви изпрати знаци. В този ден тя повдига тайнственият воал и осветява пътя в неведомото бъдеще. Денят може да се съпостави със затворен кръг. Всички дейности се повтарят безпределно, движат се по спиралата на времето. Период на духовно търсене, за медитация и духовни практики. Луната може да ви открие доста секрети или да ви подари прекрасен късмет. Трябва да вярвате в себе си и да се доверите на ориста.

Възможно е предишното да ви подсети за себе си посредством среща с хора, за които от дълго време сте не запомнили или да имате чувство за дежавю в някои обстановки. Благоприятен е денят за пътешествениците.

Един от най-удачните дни за дейните хора. Добре е да внесете нещо ново в работата, в бизнеса. Също по този начин подхожда за продължение и довеждане докрай на стартирани каузи, внасяне на корекции в проектите, плановете. Не предприемайте нищо, в случай че вашият вътрешен мир се намира в положение на безпорядък. Човек с неприятно въодушевление и с отрицателно отношение към близките, може да загуби достигнатите позиции.

Хората с чисти намерения и открита душа получават нови благоприятни условия за придвижване напред, за нови открития, усмихва им се щастливият случай. Особено сполучлив ден за креативните хора. В това време музикантът или художникът могат да основат шедьовър, ученият да направи велико изобретение.

Всичко, което ви заобикаля ви дава значима информация, която би трябвало да запомните. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Помнете, че дружно с проблемите ни се изпращат познания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на събитията. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод.

Сексът в този лунен ден се предлага. Интуицията е засилена и елементарно може да уловите желанията на колегата си. Бъдете свободни и разкрепостени. Проявете фикция. Подходящо е за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри.

Подстригването е възможно.

Сънищата са информативни, постоянно оракулски и бързо се претворяват в действителността. Те са значими знаци на житейския път.

Днес е 3 безоблачен ден – Може да получите неочаквани огряния или креативен открития. Най-мощният безоблачен ден във връзка с думите. Внимавайте какво казвате, тъй като всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки. Умейте да бъдете признателни за помощ, внимание, които са ви били оказани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР