Луната е в знак Козирог до 19:57ч на 23 август.

...
Луната е в знак Козирог до 19:57ч на 23 август.
Коментари Харесай

Един от най-силните енергийни дни

Луната е в символ Козирог до 19:57ч на 23 август.

През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Период за рутинна работа. Не е най-хубавото време за взаимоотношение с началството и с държавните структури. Вероятно ще има задръжки и затруднение в делата. От друга страна е удобно за обмисляне и дълготрайна работа. Уязвима е костната система. Ако не е незабавен случая, не се предлага да лекувате и вадите зъби. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. Добре се поддава лекуването на гастрит и язва.

Доминиращ е 11 лунен ден, който стартира от 17:10ч на 21 август и продължава до 17:59ч на 22 август

Един от най-силните енергийни дни.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Не се предлага въздържан метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Трябва да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване. Повече съставляват заплаха за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е интензивния мисловен труд, при който се изисква централизация на вниманието. Подходящо е за начало на недояждане. Може да се организира изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Да се заобикалят разногласия и кавги. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията, към колегата си.

Секс - Подходящ ден за романтика и фамилиарност, за развлечение и разкрепостяване. Предразсъдъци и свенливост остават на назад във времето и неустоимото предпочитание за секс се разпалва. Разрешен е секса, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание и би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. На този лунен ден не позволявайте да се сътвори напрежение сред вас и близкия човек. По-добре покажете угриженост, направете подарък, покажете любовта си. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е един от най- положителните дни за забременяване.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила. Сънищата нямат никакво значение. 12-ти лунен ден, който стартира от 17:59ч на 22 август и продължава до 18:42ч на 23 август нормално минава спокойно и умерено.

Днес е 5 безоблачен ден – В никакъв случай не би трябвало да се безделничи. Не тръгвайте на далечно пътешестване, не правете покупки, не приемайте дарове. Не би трябвало да се гладува. Ден за мир и амнистия. Добре е нещо да вършиме, да работите с ръцете си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР