Луната е в знак Козирог до 05:04ч на 10 ноемвриСтихията

...
Луната е в знак Козирог до 05:04ч на 10 ноемвриСтихията
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Ден за любов, смирение и прошка. Всичко трябва да се приема такова, каквото е

Луната е в символ Козирог до 05:04ч на 10 ноември

Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега елементарно се построяват тактики.

Въздържайте се от пазаруване на обувки - обувките, купени под Луна в Козирог, в никакъв случай не стават меки и не се износват. Препоръчва се да се вземат горещи вани за възстановяване на кръвообращението, навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Да се понижи физическата интензивност. Рискът от пострадване, строшаване на костите се усилва – в този момент са по- чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Ако не е неотложно, не се предлага да посещавате стоматолог. Не е уместно за вадене на зъби. Не е уместно за вървене при чакръчии за наместване кости или лечение на гръбначен дирек.
свързани новини3340на 27.10.20213125на 26.10.2021
След 19:52ч Луната излиза на луфт до 05:04ч на 10 ноември

Лунен календар –Продължава 5 лунен ден до 12:28ч на 9 ноември (от 11:27ч на 8 ноември)

Следва 6 лунен ден от 12:28ч на 9 ноември до 13:17ч на 10 ноември

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци.

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за делегат на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен знак са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония. Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.
свързани новини4300на 19.09.2021
Това е най-спокойният и кротичък ден, даже въздържан, не допуска никакво лутане и дейни дейности. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и другарство с духовни наставници.

Ден за обич, примирение и амнистия. Нашето вътрешно Аз би трябвало да бъде в естетика с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си. През това време не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.
свързани новини7596на 09.08.2021
Секс - В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Подстригане – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Слънчев календар - 24 безоблачен ден - Добре е да се посети храм, да се посвети денят на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги, на свещени текстове. Приветства се ръчния труд.

По-важни аспекти на деня:

Слънце секстил Луна

Луна секстил Нептун

Луна съвпад Плутон
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР