Луната е в знак Дева от 03:42ч, където ще остане

...
Луната е в знак Дева от 03:42ч, където ще остане
Коментари Харесай

Мистичен ден, в който се отваря врата между Небето и Земята

Луната е в символ Дева от 03:42ч, където ще остане до 03:29ч на 21 март.

Често се случва да пораждат спорове в работните колективи и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. При Луна в Дева се слагат най- верните диагнози и за оздравяването на пациента е извънредно значим самостоятелният метод към него. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Много е потребно да се акцентира на зеленчуците, които са способни да очистят стомашно-чревният тракт.

Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще увеличи общия тонус на организма.

Продължава 13 лунен ден от 15:23ч на 18 март до 16:40ч на 19 март.

Символът на този ден е колелото, обликът на придвижването. Той ни припомня за непостоянството на всички неща, за безконечната смяна. В древността на 13-ият лунен ден се гледало като на интервал на духовни желания и търсения. Смятало се, че това е мистериозно, мистично, време, когато може да откриете нещо, което е отвън действителността, оттатък прага на забележимия свят; нещо незнайно, необяснимо. Отваря се врата сред Небето и Земята. Внимателно се вглеждайте в околния свят, Вселената може да ви изпрати знаци. Луната може да ви открие доста секрети или да ви подари прекрасен късмет. Трябва да вярвате в себе си и да се доверите на ориста. Новото заменя остарялото. Време за открития и блян напред.

Удачен ден за дейните хора. Добре е за нововъведения, също по този начин за продължение и довеждане докрай на стартирани каузи, внасяне на корекции в проектите, плановете. Бъдете деликатни, упорити и без да бързате - и всичко ще се получи. Лесно се намират благоприятни условия и решенията на настоящите проблеми.

Всичко, което ви заобикаля ви носи значима информация. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Възможно е предишното да ви подсети за себе посредством някои хора или обстановки. Бъдете спокойни и другарски настроени.

Едно от най-големите преимущества на този ден е, че през днешния ден ние освежаваме енергийните си ресурси. Всичко се обновява интензивно в организма: сила, мощ, кръв... и всичко се балансира в тялото. Спа процедурите са изключително настоящи в същото време. Подходящо е за посещаване при стоматолог. Всичко, което вършиме с косите си, позитивно ще се отрази на вашия живот.

Следва 14 лунен ден от 16:40ч на 19 март до 17:57ч на 20 март.

Силно енергиен ден. Вършете работата си качествено и отговорно. Днес е ужасно да започнете разнообразни нови каузи с дълготрайни вероятности. Те ще се осъществят във вашия живот елементарно и просто. Възползвайте се от всичко, което влиза в живота ви. Подходящо е за интензивно другарство с сътрудници, другари, близки. Отделете задоволително време на фамилията. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате тук-там, където не сте го правили и по метод, по който не сте го правили.

Днес е 4 безоблачен ден – Добър ден за начало на нови каузи, които имат вероятност. Рискът в този момент е оневинен. Време за осъществяване на дълга. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Ден на битка за правото, за прояви на състрадание и отбрана на по-слабите и беззащитните. Не бъдете пасивни, не стойте да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР