Луната е в знак Дева до 14:56ч на 19 август В

...
Луната е в знак Дева до 14:56ч на 19 август
В
Коментари Харесай

Днес думите придобиват специална сила

Луната е в символ Дева до 14:56ч на 19 август

В дните на Дева хората демонстрират повече деловитост, разумност, податливост към ред и придирчивост. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Предимство има съответният и прагматичен метод. Това е най-хубавото време за осъществяване на отговорностите, да се подредят нещата. Най-голяма тежест имат в този момент думата, информацията, рационалността. Много повече внимание се обръща на дребните неща и детайлите. Зачестяват разногласията, насочат се повече рецензии. Зад детайлностите нормално не се вижда цялото. Добро време за главно разчистване на дома. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Луната е на луфт от 11:52ч до 14:56ч. През този интервал не предприемайте нищо значимо. 

Луната минава в символ Везни в 14:56ч. В дните на Везни, хората са миролюбиви, по-малко пораждат кавги и са изключително чувствителни към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар: 4-ти лунен ден от 09:19ч на 19 август до 10:20ч на 20 август

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Именно в този лунен ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на деня е: “Десет пъти премери и веднъж режи ”. 

Добре е този ден да се прекара в усамотение, с обичаното занимание. Не подхожда за групова и групова работа. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Това е най-успешното време за избор. 

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите ни като огледало. Ако през днешния ден държанието на индивида до вас се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у другите, го има стаено и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на другар за решението на проблем, елементарно можете да откриете решението на вашите лични проблеми. 

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, че вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции и медицински процедури. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме. 

През този интервал се предлага да се въздържате от извършване на покупки, изключително в случай че желанието за закупуване на съответен артикул е зародило непринудено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР