Луната е в знак Близнаци от 04:33 ч, където ще

...
Луната е в знак Близнаци от 04:33 ч, където ще
Коментари Харесай

В този ден ще успее само този, който не бърза

Луната е в символ Близнаци от 04:33 ч, където ще остане до 07:02 ч н 8 август.

Интелектуалните потребности в този момент са по-важни от материалните. Хората са склонни повече към лековерие в постъпките, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост. Стремят се към новото, занимателното. Не е уместно за рутинна работа. Бързо ще ви стане досадно и скучно. Концентрацията на вниманието спада. Засилва се желанието за другарство. Това е прелестно време за срещи с другари, писане и изпращане на текстови известия. Лесно се реализира връзка. Добро време за намиране (търсене) на изгубени връзки.

Не се предлага: Хирургическа интервенция в региона на раменете, ръцете, ръцете, белите дробове, бронхите. Избягвайте запушени, нечисти пространства. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е още нервната система. Дългосрочните вложения, началото на продължителни каузи, закупуването на недвижими парцели и мебели би трябвало да бъдат отсрочени за друго време.

25 лунен ден от 01:20 ч на 6 август до 02:02 ч на 7 август

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата.

Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размислете върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо.

Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР