Луната е в знак Близнаци до 21:04ч на 5 февруари

...
Луната е в знак Близнаци до 21:04ч на 5 февруари
Коментари Харесай

Денят, в който молитвите биват чути

Луната е в символ Близнаци до 21:04ч на 5 февруари

Добро време за отзивчивите и мобилни хора. Периодът ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Продължава 11 лунен ден до 12:57ч на 4 февруари (от 12:21ч на 3 февруари)

Един от най-силните енергийно дни. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Да не се подхващат рисковани действия. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява към градивни на практика действия.

Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание, да се внимава да не се правят нелепости. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Следва 12 лунен ден от 12:57ч на 4 февруари до 13:40ч на 5 февруари

Ден на вербалната магия и включване на Божествената сила. Денят носи триумф и шанс на всеки, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Благоприятно е а другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате.

Може да останете в това положение за дълго.

Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Любовта и съчувствието проявени през днешния ден, са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

21 безоблачен ден – Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. В този ден могат да се появят хора, които са свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР