Луната е в знак Близнаци до 20:46ч на 13 април

...
Луната е в знак Близнаци до 20:46ч на 13 април
Коментари Харесай

Ден на форсмажорните обстоятелства

Луната е в символ Близнаци до 20:46ч на 13 април

Но с помощта на Близнаците, лунната сила идва при нас във " филтрирана " форма – възприемаме проблемите по-лесно и се научаваме да се любуваме на дребните неща.  Това обаче е изпълнено с неприятности – хората стават прекомерно лекомислени, не помнят за дисциплината и отговорността. Луната в Близнаци задейства любознанието, бързите реакции и изводи, общата пъргавина. Провокира да се захванете с няколко неща по едно и също време, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в значителното, да губите време и сила за дреболии.

Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се общителността, желанието да се работи бързо. Хората са прекомерно податливи на въздействия, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. Можете да си купите всичко, което не е предопределено за дълъг интервал на приложимост. Има доста диалози, действия, контакти, връзки, тъй че поражда претоварване и даже най-общителният човек може да стане раздразним. Но има една добра рецепта за негативизъм – дихателни извършения. Те могат да се комбинират с йога извършения. Масажни процедури, разходки и действия навън също са потребни през този интервал.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, в непроветрени и запушени пространства. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 5 лунен ден от 08:45ч на 12 април до 09:33ч на 13 април

Символ на този лунен ден е митичното създание Еднорога, което значи честност към правилото, към дълга. Според античните митове човек може да срещне еднорог, само че това ще се случи единствено в миг на значими събития. 

Пети лунен ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект. Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме изначало и без неточности да следваме набелязания път.

Нарича се ден на " форсмажорните условия ". Често си мислите едно, а излиза напълно друго. Нещата когато и да е могат да излязат отвън надзор. Затова, в случай че има опция да отложите стартирането на план, да пренасрочите значимо пътешестване или да отмените среща, сменете датите, направете проекти за други дни, тъй като изненадите, както знаем, също могат да бъдат неприятни.

В този ден прелестно се усвояват познания. Направените в този ден заключения нормално са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неподходящите ” хора. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче може да ви навреди.

Важно! Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите. В петия лунен ден е безусловно обикновено, в случай че настроението и положението ви не са постоянни. На сутринта усещате, че ви е радостно, а на обяд към този момент всичко е досадно. Не се тревожете от такива фрапантни промени. По този метод тялото се пробва да се обнови, да се отърве от непотребното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Не би трябвало да се гладува. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Хубаво е да се употребяват билки, да се пият отвари.

Сексът в този лунен ден може да се одобри като целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстрижка дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР