Луната е в знак Близнаци до 20:15ч до 15 юли. Дните

...
Луната е в знак Близнаци до 20:15ч до 15 юли.
Дните
Коментари Харесай

Ден на мистериите

Луната е в символ Близнаци до 20:15ч до 15 юли.

Дните в Близнаци са доста променливи и неспокойни заради въздушната буря, която ги ръководи. Появяват се доста хрумвания, проекти в главите ни, само че не ги следваме до дъно. Има наклонност да се вършат доста неща едновременно, страстите са непостоянни, склонни сме да бъдем любопитни. Не се изненадвайте, в случай че през днешния ден говорите с часове по телефона, потребността от връзка е засилена. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол.

Луната в Близнаци визира раменете, гърба, ръцете, ръцете, плешките, ключиците, белите дробове и бронхите. Каквото и да извършите положително за тези елементи на тялото в същото време ще има двоен резултат. От маникюр е добре да се откажете.

Луната е на луфт от 15:37ч до 20:15ч. В този период да не се стартира нищо значимо.

В 20:15ч Луната минава в символ Рак.

Лунен календар: 27 лунен ден от 03:25ч на 15 юли до 04:14ч на 16 юли

Мистичен ден - време за откровения, знания и секрети. В този ден са настоящи мистериите на Нептун, по тази причина човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Време за подготовка за нов витален стадий.

Подходящо време за благотворителни дейности. Счита се, че парите дадени за щедрост, в този лунен ден основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното знание. Вслушвайте се в своя интуиция. Отворете сетивата си. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Може да срещнете нужните хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви се предлага през днешния ден от ориста.

През този интервал могат да дойдат информацията и силите нужни за разрешаване на всяка обстановка. Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване.

Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР