Луната е в Телец до 20:24ч на 29 май Когато Луната

...
Луната е в Телец до 20:24ч на 29 май
Когато Луната
Коментари Харесай

Това е най-добрият ден за почивка

Луната е в Телец до 20:24ч на 29 май

Когато Луната е в символ Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими.

От 17:11ч до 20:24ч Луната е на луфт. В това време не е уместно да се подхващат значими неща. Романтичните срещи може да не минат доста добре.

В 20:24ч на 29 май Луната минава в символ Близнаци.

Лунен календар: 29 лунен ден от 05:09ч на 29 май до 05:38ч на 30 май

Този ден се употребява с неприятна популярност и се счита за демонски в лунния календар.  С него приключва лунният цикъл. Един от най-тежкитe и сложни дни на месеца. В него се засилват тъмните сили на астрално ниво. Носи доста мощна сила, с която множеството хора не могат да се оправят.

Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Не би трябвало нито да се стартира нищо ново, нито да се възнамерява, нито да се вземат значими решения. Не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормалните и нужни битови и житейски каузи. Бъдете деликатни във всичко! Не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си.

Старайте се да се въздържате от отрицателни страсти. В този ден добре подбирайте контактите си. Отношенията могат да станат доста напрегнати. Силно нараства вероятността от експлоадиране на разногласия, спорове и в случай че в точния момент не се овладее ситуацията, острите обстановки могат да прераснат във неприязън за дълго време. Избягвайте изясняване на връзки, търсене на пояснения. Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкоз по-големи са възможностите да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да поддържате връзка, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с изменничества.

Стремете се единствено към положителни действия. Добре е да се простят всички обиди. Не приемайте нищо във вътрешността в себе си. С подрастващото потомство бъдете деликатни и се старайте да не ги докарвате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Избягвайте всеобщи мероприятия, сбирки на доста хора, пътувания, защото има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се почисти – може да обиколите стаите със свещ, да опушите пространството с тамян или благовония. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Секс - Добре е да се заобикаля. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Покупки - Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. 

Градинарство – Избягвайте да се занимавате с растенията, със садене и пресаждане.

Добре е към вас да изобилства светлината. Освен електричеството е добре да има запалени свещи.

Слънчев календар – 10 безоблачен ден –  Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо време за усамотение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отсрочи го отложете. Това е най-хубавият ден за отмора. Натрупвайте сили в умерено релаксиращо положение. Добре е хубаво да се наспите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР