Луната е в нарастваща фаза в знак Телец до 15:59

...
Луната е в нарастваща фаза в знак Телец до 15:59
Коментари Харесай

Скрити черни желания могат да се събудят през днешния ден

Луната е в възходяща фаза в символ Телец до 15:59 ч. на 20 януари
По време на това лунно въздействие нашето самообладание удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Неблагоприятно време за всичко обвързвано с риск и нужда да се взема бързо решение, само че уместно за започване на всичко, което изисква дълготрайно време за реализация.

Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото са доста уязвими в този момент. Гърлото би трябвало да се пази освен от студени и газирани питиета, само че и от горещи, прекомерно говорене, кряскане.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 12:09 ч.
Следва 9 лунен ден от 12:09 ч. на 19 януари до 12:39 ч. на 20 януари
Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

На 9 лунен ден във всеки човек се разсънват всички скрити „ черни “ стремежи. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Очистване на пространствата физически и енергийно. Хубаво е да има доста светлина към вас.

Заболяването в 9-ти лунен ден не е инцидентно, това е доказателство за грехове на предците, демонстрация на родово проклинание. На този ден стартират подлите, съществени, хронични болести, те могат да се повтарят и да бъдат съдбовни. Не се лекуват по съвсем никакъв метод, в случай че, несъмнено, самият метод към тях не се промени. Помолете предците си за помощ и отбрана.

Не се предлагат лекуване и интервенции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички типове биоенергично лекуване, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отсрочат всевъзможни интервенции.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Не се предлага да се вършат нито огромни, нито дребни покупки. Този интервал е само за изхвърляне на ненужни неща. Всичко, което се купува през днешния ден, е изпълнено с някаква заплаха. Може да аргументи отчаяние, загуба на пари, отравяне и така нататък Ако е допустимо, пробвайте се даже да не купувате хранителни артикули, да се справите с това, което имате, написа Ивелина Пенчева в novini.bg.

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР