Луната е намаляваща, в знак Скорпион от 03:24ч на 31

...
Луната е намаляваща, в знак Скорпион от 03:24ч на 31
Коментари Харесай

Нощната владетелка ни заставя да погледнем на дълбоко вътре в себе си

Луната е намаляваща, в символ Скорпион от 03:24ч на 31 декември до 11:00ч на 2 януари.

Скорпион е комплициран знак, по тази причина Луната, от която зависят нашите страсти, в същото време не ни въздейства по най-положителния метод. Нощната владетелка ни принуждава да погледнем на надълбоко вътре в себе си. Не се безпокойте, в случай че почувствате потиснатост или депресивно въодушевление. Може на някои да им се стори, че против тях е надъхан целият свят и да се появи възприятие за незащитеност. Засилва се нашата вътрешен глас, само че изчезва трезвото мислене. Не се безпокойте! Всичко това е обикновено за този интервал.

В това време изключително уязвими са половите органи и правото черво.

Последният аспект, който прави Луната в остарялата година е секстил със Слънцето (21:00-24:00ч). Хармоничен аспект, който благоприятства връзките и въздейства върху общото въодушевление. Носи раздвижване приповдигнато въодушевление.

Следващият аспект е към този момент в първите минути на новата година в 00:10ч на 1 януари – Луната в секстил със Сатурн.

Доминиращ 24 лунен ден от 02:09ч на 31 декември до 03:15ч на 1 януари.

Благоприятен и ярък ден, основан за обич. Символизира пробуждането на силите на природата. Денят е цялостен с наслада и придвижване. За някои е дори празничен.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Можем да заложим пиедестал за нови огромни каузи или да дадем второ дихание на към този момент започнатите.

Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация, слушане на музика или гледане на филми.

Денят се смята за физиологически тежък. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, да се стига до физическа отмалялост, корист с алкохол. Храната би трябвало да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино.

Прекрасен интервал да се събере цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия.

Добрият секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести. Лунният ден е доста удобен за фамилиарност, само че Луна в Скорпион прави уязвима половата система, по тази причина, в случай че решите да се отдадете на това занятие, придържайте се към златната среда и умереността.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР