Луксозният Гранд хотел Банско“ отваря най-големия детски кът Happy Kids“

...
Луксозният Гранд хотел Банско“ отваря най-големия детски кът Happy Kids“
Коментари Харесай

„Гранд хотел Банско“ отваря най-големия детски кът в курорта

Луксозният „ Гранд хотел Банско “ отваря най-големия детски ъгъл „ Happy Kids “ в курорта за новия зимен сезон, разгласи Милена Антова, шеф на комплекса.
„ Направихме следващото възобновяване, като този път е за най-малките посетители. За да си сполучлив би трябвало да мислиш непрекъснато за всички туристи, да инвестираш и подобряваш хотела и да внедряваш нововъведения “, изясни тя.
В „ Happy Kids “ има за всеки по нещо. За най-малките има зона в която те се придвижват в света на игрите - комплекти за изобразяване и декориране, конструктори, кукли, меки басейни с пързалки и хиляди топки, и несъмнено и ъгъл за прожекции на анимационни филмчета. Екип от професионални аниматори провежда игри за изобразяване, детски празненства и безчет занимания, в които децата се научават на разнообразни и нови цветови гами и подхранват желанието да основават рисунки.

В залата за по-големите години са ситуирани финален модел електрически симулатори, стени за катерене, детски боулинг, въздушен хокей, джаги и други Освен това се оферират интерактивни игри като „ Не се сърди дребосъче “, „ Монополи “ и „ Черен петър “. Този вид игри са освен занимателни и увлекателни, само че също по този начин имат и учебен темперамент. Те спомагат за развиването на въображението, мисълта, рефлексите, уменията и знанията на децата. Приключенските игри ги срещат със заобикалящия ги свят, като им се демонстрират нови места от земното кълбо, нови континенти и страни. Игрите за сръчност и рефлекси развиват бързата мисъл
Детският ъгъл е безвъзмезден за гостите на „ Гранд хотел Банско “. Аниматорите се грижат за малчуганите, до момента в който родителите могат да се любуват на чаша вино пред камината на Лоундж Бара на комплекса, под звуците на разнообразни посетител реализатори.

Другата огромна изненада от „ Гранд хотел Банско “ е коледна игра още веднъж за децата. Тя се назовава „ Детско Царство - Нарисувайте Вашата Коледа и спечелете премия “! Конкурсът е за най-весела Коледна рисунка, а какво да има на нея – вземат решение напълно самите деца. В него могат да се включат всички малчугани до 12 годишна възраст. Точно на 25.12.2019 година в формалната страница на „ Гранд Хотел Банско “ във Facebook, ще бъдат оповестени тримата огромни печеливши. Наградите са:
1. Седмична СПА отмора за цялото семейство в „ Гранд Хотел Банско “
2. Три дневна СПА отмора за цялото семейство в „ Гранд Хотел Банско “
3. Три дневна СПА отмора за цялото семейство в „ Гранд Хотел Банско “
Рисунките би трябвало да бъдат изпратени до 23.12.2019 година на адреса на хотела - гр. Банско, ул. Глазне 5 за „ Гранд Хотел Банско “.
Нашият коледен подарък е да забележим доста усмивки, смях и искра в очите на всички деца!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР