Луксозният британски бранд Бърбъри вече няма да изгаря непродадената си

...
Луксозният британски бранд Бърбъри вече няма да изгаря непродадената си
Коментари Харесай

​Луксозният бранд Бърбъри вече няма да изгаря непродадената си стока

Луксозният английски бранд " Бърбъри " към този момент няма да изгаря непродадената си стока, с цел да не спадне цената ѝ.


Модната марка също по този начин стопира да употребява в сбирките си естествена кожа с дълъг косъм. " Съвременният разкош значи, че би трябвало да бъдем обществено и екологично по-отговорни, съобщи по този мотив изпълнителният шеф на компанията Марко Гобети. Това ще бъде ключът към нашия триумф в дълготрайна вероятност ".

Сред другите марки, които към този момент се отхвърлиха от използването на упоменатия тип кожи, попадат " Версаче " и " Гучи ". В сходство с новия екологичен курс " Бърбъри " се отхвърлят от изгарянето на непродадените сбирки с влиятелната марка. През месец юли в. " Таймс " разкри, че през предходната година стилната къща е унищожила стока за над 35 милиона $.

Според изданието тази мярка е била посрещната с неодобрение от страна на акционерите на " Бърбъри ". Но тогава управлението се оправда, че по този метод е защитило имиджа на марката, като не е позволило излизането на сбирките на занижени цени в сивия бранш.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР