Луксозната италианска марка Eleventy представи зимната си колекция 2023-2024 на

...
Луксозната италианска марка Eleventy представи зимната си колекция 2023-2024 на
Коментари Харесай

Луксозната марка дрехи Eleventy представи новата си колекция

Луксозната италианска марка Eleventy показа зимната си сбирка 2023-2024 на блестящо събитие в столицата. На откриването участва и създателят и креативен шеф на Eleventy Марко Балдасари, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Eleventy се заражда през 2007г. Тя не е единствено марка, само че и метод на живот. Това са освен едни прелестни облекла, които да бъдат основани, само че са и съобразени напълно с околната среда, в която се намират хората и са проектирани като напредък и към развиване. Това са облекла, които са извънредно гъвкави за мъже и за дами и са напълно съобразени с ежедневния метод на живот по метод, по който човек да може да бъде и състезателен и грациозен, т.н Smart Luxury.

Идеята за Smart Luxury ни отъждествява със спортно грациозен жанр, който в същото време да има едно положително съответствие цена-качество. Това съобщи пред БГНЕС създателят и креативен шеф на Eleventy Марко Балдасари.

“Материалите, които използваме са главно кашмир. Това е кашмир, който може да бъде употребен двулицево. Ние го назоваваме произведение на изкуството, основано на ръка, тъй като се отъждествява с доста положително качество и с функционалност ”, добави Балдасари.
Той изясни, че те показват повсеместен дрешник, който потегля от обувката и покрива цялата линия. “Наблягаме извънредно доста на цветовата композиция, тъй като цветовете са от извънредно огромно значение за нас ”, разясни дизайнерът. Той открои, че всяка година всеки един цвят и цветовата гама е направена единствено и само за тях.

Балдасари показа няколко разнообразни комбинации за мъже и дами и показа, че това е първото му посещаване в България. “Това е първото посещаване за мен в София. Вие сте едни доста специфични хора, усещам се доста добре, тъй като хората, които ни одобриха бяха доста гостоприемни. За нас е голяма чест да открием нашата първа точка за продажба в София с нашите сътрудници MaxSport ”, посочи той.
Eleventy развива новата идея за образован разкош посредством богата мъжка и дамска сбирка, която включва също аксесоари и кожени произведения. Лайфстайл сбирките и спортните дрехи на марката се отличават с извънредно качество на материите и елегантен изчистен дизайн. Стилът и елегантността в сбирките на Eleventy не се виждат, а се усещат. Луксът не е настойчив, той просто не може да остане неусетен. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР