Луксозен лек автомобил Мерцедес изгоря тази нощ в Петрич, колата

...
Луксозен лек автомобил Мерцедес изгоря тази нощ в Петрич, колата
Коментари Харесай

Война за бизнеса със зеленчуци. Васко Милионера изгоря

Луксозен лек автомобил " Мерцедес " изгоря тази нощ в Петрич, колата е благосъстоятелност на зетя на известния в южния град Васко Милионера, един от главните вносители на зеленчуци в града, научи първо Struma. com Автомобилът горящ към 04 часа  тази нощ, и за броени минути изгорен, макар незабавната интервенция на огнеборците. Колата е била паркирана пред дома на Васко Милионера на ул. " Елтепе ".

Категорично е потвърдено, че се касае за съзнателно опожаряване, открити са следи от запалителна примес. Според осведомени, повода най-вероятно е в ожесточената в последно време война сред търговци и производители на зеленчуци и развихрилата се конкуренция сред тях. Фамилията на Васко Милионера е ангажирана в този бизнес и се допуска, че в главната на палежа е точно бизнесът им.
-->
Това е и първата работна версия, по която потеглиха проверяващите. Не се изключва обаче и повода да е в неуредени финансови взаимоотношения. Разследването е в начален стадий, тъй че нищо съответно още не може да се каже, разясниха източници на Struma. com. Васко Милионера гравитира към известни политици в района, а преди години бе измежду най-приближените на някогашния митничар Марио Минев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР