“Лукойл ще платят данъците, които дължат за годините, обяви премиерът“Аз

...
“Лукойл ще платят данъците, които дължат за годините, обяви премиерът“Аз
Коментари Харесай

Денков: Ще заведа дело срещу хората, които твърдят неща за хранилки от “Лукойл”. Не съм казвал за 500 млн. данъци

“Лукойл ” ще платят налозите, които дължат за годините, разгласи министър председателят

“Аз споделям, че това, което сме се разбрали е, че “Лукойл ” са поели уговорката дължимите суми да бъдат изплатени до края на годината. Всякакво периоди от вида на една седмица още веднъж са някаква дезинформация. По отношение на приказките за хранилки и други много по съответни обвинявания, отговорът е явен - завеждам дело против хората, които настояват тези неща. Директно това е, към този момент съм го решил. ”

Това сподели министър председателят Николай Денков пред публицисти в Министерския съвет.

“В последните няколко дни слушам приписани на мен думи, които в никакъв случай не съм казвал. Това, която ясно споделям е, че “Лукойл ” са поели ангажимент до края на годината да платят всички налози, които се поставят по нашето законодателство и да не се пробват да ги отсрочват, защото имаше такива благоприятни условия. Никога не съм казвал суми от вида, които бяха стартирани от други участници в тази среща. Така че огромна част от информацията, която беше предоставена от други лица, в действителност е по-скоро дезинформация. Правителството и аз не преразказваме законите. Това, че някой е направил калпави закони, не значи, че ние би трябвало да нарушим закона, с цел да осъществим нечии стремежи. Законите би трябвало да се съблюдават ”, безапелационен бе Денков.

Въпросите за това какъв брой пари чакаме министър председателят обаче препрати към Министерството на финансите и организация “Митници ”.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР