Лукойл Нефтохим Бургас АД уверява, че плаща всички предвидени от

...
Лукойл Нефтохим Бургас АД уверява, че плаща всички предвидени от
Коментари Харесай

Лукойл уверява, че е платено всичко дължимо и продължава с авансовите вноски

" Лукойл Нефтохим Бургас " АД твърди, че заплаща всички планувани от закона налози в откритите периоди и напълно извършва отговорностите си към бюджета на Република България. В известие от пресцентъра на сдружението се декларира, че в тази връзка в народен ефир са прозвучали измислени изказвания на обособени политици,

От рафинерията показват, че са изплатили напълно дължимия корпоративен налог и краткотрайна солидарна вноска за 2022 година, като не престават да заплащат предплатено двата типа отговорности за 2023 година според българското законодателство.

От сдружението допълват, че е открито положително оперативно взаимоотношение със звената на Националната организация за приходите (НАП) и Агенция " Митници ".

От " Лукойл Нефтохим Бургас " са безапелационни, че всички законно дължими заплащания се правят в период, а изказвания за противоположното не дават отговор на истината и накърняват положителното име на сдружението. То декларира още, че си резервира правото да пази ползите и деловата си известност с всички налични средства .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР