Лукът е лекарство. Може би първите ви спомени от този

...
Лукът е лекарство. Може би първите ви спомени от този
Коментари Харесай

Лукът е най-силният клетъчен регенератор и източник на младост и здраве (РЕЦЕПТИ)

Лукът е лекарство. Може би първите ви мемоари от този благоуханен зарзават не са доста приятни. Сълзи, остра миризма, само че пък какъв усет само…
Благодарение на високото наличие на етерични масла, лукът е кадърен да извърши чудеса за здравето, написа профилираният уебсайт lekuva.net. Събрахме за вас най-ефективните предписания, употребяващи сок от лук, за подмладяване и подсилване на тялото. С наслаждение ги споделяме, тъй като са тествани. Известно е, че още Хипократ е предписал лук като положително средство при затлъстяване.

Маска от лук „ Естествен пилинг, хубост и здраве “
1. Благодарение на високото наличие на цинк, лукът е кадърен да подмлади кожата и да възвърне младостта и еластичността й. Маската с лук ще изглади бръчките и ще направи тена еднакъв.
2. Рендосайте на ситното ренде лук, прибавете топъл (леко разтопен) мед към сока от лук, който се е получил. Намажете лицето с растително масло, за предпочитане зехтин. Върху намаслената кожа нанесете кашичката от лук и мед. Когато единият пласт изсъхне, намажете още веднъж. И след това отново. Това лишава към 40 минути, само че пък резултата е замайващ. Накрая изплакнете лицето с хладка вода.
3. Такава маска от лук би трябвало да се направи с спирания от 2 дни. Курсът е 10 процедури. Поради органичните киселини лукът работи доста по-добре от химически пилинг. Кожата става по-гладка, дребните недостатъци изчезват, като да вземем за пример белези, тъмни петна, лунички. Овалът на лицето става по-различен и обтегнат. Маската може да се ползва освен по лицето. Тя е идеална за всички проблематични области, като шия и деколте, да вземем за пример.

Еликсир от лук „ Клетъчен регенератор “
1. Сокът от лук съдържа аскорбинова киселина, йод, фитонциди и флавоноида кверцетин. Този флаваноид е неповторимо вещество, което задейства процеса на подмладяване и обезпечава регенерация на кожните кафези.
Препоръчваме да извършите балсам за вътрешно приложение, в случай че имате проблеми с кожата, раздразнение на кожата, хронични болести. Също по този начин, еликсирът доста усъвършенства тена и е мощна превантивна напитка против простуда.
2. Обелете 10 междинни глави лук и 1 глава чесън. Разрежете на 4 части лука и го изсипете в 1 литър мляко. Гответе на слаб огън за един час. Махнете от котлона и охладете. Добавете 2 супени лъжици мед във към този момент охладеното мляко. Съхранявайте еликсира в хладилника в стъклена бутилка с компактно прилягащ похлупак.
3. Взимайте от напитката 5 пъти дневно по 1 супена лъжица лъжица сред храненията. Това необикновено естествено лекарство освен ще излекува кожата и ще я подмлади. Лученото мляко ще поддържа имунната система и ще укрепи цялото тяло.

Любопитно и забавно – наложително запомнете и приложете!
Специфичната миризма на лук ще помогне при главоболие. Достатъчно е да вдишате малко лукови изпарения, и скоро ще изпитате облекчение. Този резултат е реалност, поради същите тези ароматни съединения, които ни карат да плачем, когато белим или режем лук.
Ако всеки ден натривате нокътната плочка със сок от лук, можете да укрепите даже и най-крехките нокти. След това, с цел да избегнете неприятната миризма, просто изплакнете ръцете с лимонен сок.
Лукът подтиква работата на стомашно-чревния тракт, задейства метаболизма, отстранява непотребните течности и отрови от тялото
Лучената френска чорба оказва помощ на французойките да са слаби и елегантни. Но, в случай че леко комплицираната рецепта за лучена чорба ви плаши, или нямате време, то може да си приготвите лучена чорба по ваша рецепта. Запомнете три неща – количеството лук би трябвало да е умножено по три, не трябва да употребявате сол и картофи и за лой е разрешено само и единствено малко зехтин или бучка масло. Минете единствено на чорба за две седмици, и то единствено вечер, и сами ще се убедите в резултата.

Колко потребен е лукът за дамите?
Само една глава лук дневно ще ви помогне да изглеждате изискан и да се чувствате отлично. Това не са празни думи: лукът съдържа витамини А и С в огромни количества. Липсата на тези витамини може да аргументи изсушаване на кожата и нарушение на хормоналния баланс. Също по този начин в лука има калций и калий, които елементарно се смилат!
Хубаво е да се хапва лук. Да, за близките не е изключително прелестно, само че пък през днешния ден има средства, които бързо ще отстраняват неприятната миризма.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР