Лука Нарди сътвори истинска сензация – отстрани Новак Джокович в

...
Лука Нарди сътвори истинска сензация – отстрани Новак Джокович в
Коментари Харесай

Нарди изхвърли Джокович, Григор би Манарино


Лука Нарди сътвори същинска сензация – в профил Новак Джокович в третия кръг на шампионата в Индиън Уелс. Италианецът победи международния №1 след 6-4, 3-6, 6-3.

Нарди влезе в главната скица като „ благополучен губещ “, откакто загуби последния мач от квалификациите против Давид Гофен. Той обаче получи втори късмет и се възползва оптимално. Нарди изигра доста добър мач против Джокович и стана тенисистът с най-ниска позиция в ранглистата (123-о място), побеждавал в миналото Ноле на шампионат Мастърс.

„ Преди довечера никой не знаеше кой съм. Надявам се публиката да се е насладила. Да победиш Джокович – това е полуда “, сподели 20-годишният Нарди.

се класира за осминафиналите в Индиън Уелс след 6-3, 6-3 над Адриан Манарино. Мачът продължи час и 21 минути. Това е пета победа от пет дуела против този противник за Григор.

Хасковлията започва дуела с гейм на нула, а след това проби в четвъртия гейм. Той взе още два пробива до края на първия сет и го затвори с 6-3. В петия гейм Манарино избави две точки за пробив, само че Димитров въпреки всичко взе неговото подаване. В седмия гейм Манарино се измъкна от сложна обстановка, с цел да остане в мача, само че в деветия гейм той още веднъж се пречупи и се съобщи при третия мачбол.

В идващия кръг на Индиън Уелс Димитров ще се изправи против международния номер 4 – Даниил Медведев. Руснакът се наложи мъчно над Себастиан Корда след 6-4, 5-7, 6-3.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР