Луиза Григорова роди сина си Бран миналия септември и почти

...
Луиза Григорова роди сина си Бран миналия септември и почти
Коментари Харесай

Актриси ваят форми с разходки и с 80/20

Луиза Григорова роди сина си Бран предишния септември и съвсем незабавно върна своята топ форма. Доктор Вяра Добрева от „ Откраднат живот “ наподобява по-добре от всеки път и благородно разкрива на почитателите тайната на съвършената си визия. Луиза се кълне, че не съблюдава строги режими, нито пък се натоварва ненужно във фитнеса – когато е отворен, несъмнено.

„ Спокойно, девойки! Ето, че към този момент минаха няколко месеца, откогато родих, и към този момент върнах старите си килограми! И това е БЕЗ да съм пазила диети и БЕЗ да съм упражнявала. Често получавам въпроси за метода ми на живот - пишат ми и девойки, които желаят бебе или са бременни, само че доста ги е боязън да не качат килограми, с които по-късно мъчно ще се оправят. Затова взех решение да ви дам кураж! “, разяснява Григорова в персоналния си профил в обществените мрежи. „ Първо и доста значимо - бъдете сигурни, че природата си знае работата и женският организъм е по този начин добре фиктивен, че в случай че вие сами не предизвикате надебеляване с прекалено приемане на вкуснотии и залежаване, няма да наддадете доста през  бременността “, безапелационна е Луиза. Актрисата внимава какво яде, само че това не значи, че е на диета. Не се лишава от нищо - в случай че й се прииска нещо нездравословно, си взима мъничко, едвам засити желанието, а по-късно намира опция. Ако изпита потребност за шоколад, хапва 2-3 блокчета, а в случай че и след тях има вкус за още сладко, то минава на фурми или различен сушен плод. Не по-малко значими са разходките. Откакто Бран се е появил на бял свят, Луиза го разхожда всеки ден без изключение - дружно навъртат не по-малко от по 6 километра. Това е страхотна подготовка за всяка млада майка, а и за всяка бременна дама. „ Кърмете децата си! Освен, че е най-хубавото за вашето бебе, оказва помощ за по-бързото прибиране на матката и за събаряне на килограми “, акцентира Григорова и твърди „ Бъдете спокойни, не се напрягайте, разхождайте се, живейте интензивно и се хранете добре! И всичко ще си е на мястото “.

Наскоро друга актриса също показа тайните зад отличната си форма. Мона Гочева от „ Революция Z “ бързо се стяга без проблеми. Снахата на известния продуцент Димитър Гочев - жена е на сина му, оператора Радослав Гочев, също се включи по тематиката в обществените мрежи.

„ Всяка година по същото време - с първите топли дни и премахването на няколко ката облекла от себе си, съзнавам, че зимата е оставила и един кат по мен с всичките пици и шоколади, които изядох през последните месеци. Не съм последовател на гладуването, въпреки че пробвах житния режим и не беше моето. Два месеца след него при мен се появи по този начин нареченият йо-йо резултат - и нито възприятието, нито резултата ме вършат щастлива “, написа актрисата в профила си.

Мона признава - че за разлика от Григорова, е трябвало да си наложи избрани правила и ограничавания първоначално, а по-късно последователно да си построи привички, които освен да й оказват помощ да наподобява по-добре, само че и да се усеща по-добре.

Режимът на Мона е: най-малко литър и половина вода дневно и 5 километра вървене. Тя е спряла хляба, сладкото и не се храни след 22 часа. Нещо доста значимо – без телефон два часа преди лягане - не оказва помощ на отслабването, само че заздравява съня, акцентира Мона.

В Холивуд пък разчитат на формулата 80/20. Актрисата танцьорка Джена Дюан, някогашната брачна половинка на Чанинг Тейтън, показва фантастична фигура. 40-годишната хубавица споделя, че се усеща по-добре от когато и да било, откогато е минала на нашумелия в последно време измежду звездите хранителен режим, който ѝ дава свободата да избира какво да употребява в 20 % от времето. През останалите 80 % обаче тя би трябвало да се преценява с съответни условия на здравословното хранене - четири дни в седмицата е деликатна и на диета, а на петия ден си разрешава да се почерпи, да вземем за пример, с обичаната ѝ мексиканска храна и вино.

" Не се отнемам. Но през множеството време се старая да предпочитам здравословни веган храни. Този режим ми оказа помощ освен да възвърна бързо формата си отпреди раждането, само че и да се усещам по-силна и енергична ", разяснява Дюан. Освен това тя постоянно отделя време за тренировки, като най-често залага на пилатес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР