Луиза Григорова-Макариев често споделя със своите последователи в Instagram мислите

...
Луиза Григорова-Макариев често споделя със своите последователи в Instagram мислите
Коментари Харесай

За какво си говорят Луиза Григорова-Макариев и съпругът ѝ, когато са сами

Луиза Григорова-Макариев постоянно споделя със своите почитатели в Instagram мислите си по най-различни мотиви. Откакто стана майка, синът ѝ е най-голямото ентусиазъм за актрисата, по тази причина и постоянно може да забележим фотоси и клипчета от всекидневието на малчугана.

Този път обаче Луиза изненада почитателите си с едно много по-различно видео. Тя показа нещо като скрита камера от диалог сред нея и брачният партньор ѝ Мартин Макариев. Актрисата разяснява, че Мартин няма визия, че тя ще качи този техен диалог и евентуално ще ѝ бъде доста ядосан, само че съгласно нея на някои неща би трябвало да се дава публичност. Затова тя взема решение да показа защо си приказват постоянно в последно време и да разбере какво мислят почитателите ѝ по този въпрос.

Въпросният разговор посред им е с акцент върху желанието от страна на Мартин Макариев да изоставен България и да заминат за Съединени американски щати. Според режисьора всичко значимо в каквато ѝ да е сфера в България се опорочава, по тази причина ѝ не вижда смисъл да прави филми в страната ни.
 Луиза Григорова-Макариев, Бран и какво е да си майка на момче
Най-трудното селфи на Луиза Григорова

И по какъв начин е съумяла да го направи

Мартин Макариев разкрива, че даже продуцентската компания на Спилбърг го е поздравила за работата му и за две години получава четвърто предложение да работи в Съединени американски щати. Единственото, което го стопира явно е нежеланието от страна на брачната половинка му да заминат. Според Луиза работата им е значима и значима за младежите в България, по тази причина би трябвало да останат. Актрисата не желае да зарежат всичко и да заминат, след всичко, което са постигнали в родината си и поради обстоятелството, че хората ги познават доста добре.

" Какво като те знаят, когато не се интересуват от това какво правиш, а се интересуват събота вечер кой ще пее в Биад? ", разяснява разпалено Мартин Макариев.

Проблемът съгласно режисьора е, че през днешния ден младежите не се интересуват от просвета и нямат ясни цели. Според него, както нищо не се е трансформирало към положително през последните години, по този начин и няма да се случи в близко бъдеще.

" Един човек ми уточни, който има смисъл и оставаме ", безапелационен е Мартин Макариев.
 Луиза Григорова-Макариев, Мартин Макариев и първият рожден ден на сина им Бран
Как наподобява синът на Луиза Григорова на една годинка

Актрисата разгласява фотоси от празненството на Бран

Видеото има близо 18 хиляди преглеждания и над 200 коментара за едно денонощие, сред които и такива на техни другари, като Яна Маринова и Александър Сано.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР