Луиз Томпсън се завърна в социалните медии за първи път,

...
Луиз Томпсън се завърна в социалните медии за първи път,
Коментари Харесай

Луиз Томпсън наруши мълчанието относно хоспитализацията с актуална информация за емоционалното здраве

Луиз Томпсън се завърна в обществените медии за първи път, откогато беше призната в болница преди повече от две седмици.

Бившата звезда на Made In Chelsea, която води многочислени здравословни борби, откогато съвсем умря по време на раждане през 2021 година, уведоми почитателите си, че се е прибрала след съвсем три седмици в болница, само че призна, че мозъкът й към момента се усеща „ прекомерно безизходен “, с цел да образува цялостни фрази, до момента в който тя предаваше здравната си актуализация.

Луиз, чиято хоспитализация бе оповестена обществено от годеника й предходната седмица, тази заран призна пред почитателите си в Instagram, че се е разболяла по време на скорошна фамилна отмора, само че се е пробвала да пренебрегва признаците си заради желанието да си направи мемоари с дребния й наследник и да стартира годината с позитивна нотка.

Звездата показа по какъв начин " губи чаша, цялостна с кръв ", когато ходеше до тоалетна съвсем на всеки 20 минути по време на почивката си в чужбина и най-после се довери на околните си. Поради мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР