Луис Уолш, на 71 години, отправи искане за нарушаване на

...
Луис Уолш, на 71 години, отправи искане за нарушаване на
Коментари Харесай

Луис Уолш настоява, че `той ще влезе в къщата на Celebrity Big Brother само ако бившата приятелка от X Factor Шарън Озбърн се присъедини към него`

Луис Уолш, на 71 години, насочи искане за нарушение на договорката до Celebrity Шефовете на Big Brother преди предстоящото шоу (на фотографията през 2017 г.)

Бившата звезда от X Factor настоя, че ще се причисли към ITV единствено в случай че сътрудника му арбитър Шарън Озбърн, 71, вземе присъединяване в него с него (и двамата на фотографията в X Factor през 2004 г.)

Източник сподели пред The ​​Sun: „ Луис даде да се разбере на продуцентите на Celebrity Big Brother, че ще влизайте в къщата единствено в случай че приятелката му Шарън Озбърн също е там.

„ Той се колебаеше дали да направи шоуто, тъй като знае, че може да бъде в действителност натоварен и провокационен, само че той знаеше, че ще се разсърди, в случай че Шарън беше там с него.

„ Той и Шарън не са правили ТВ шоу дружно от дните на славата им в The X Factor, тъй че той също беше убеден, че публиката ще плаче, като ги види още веднъж събрани. “


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР