Луис Уолш беше обявен за ненадежден“ и най-големият играч на

...
Луис Уолш беше обявен за ненадежден“ и най-големият играч на
Коментари Харесай

Zeze Millz критикува ненадеждния Луис Уолш, тъй като Колсън Смит го нарича „най-големият играч на игри“

Луис Уолш беше разгласен за „ обезсърчителен “ и „ най-големият състезател на игри “ по време на последния епизод на Celebrity Big Brother.

В сряда вечерта съквартирантите участваха в предизвикателство, което ги накара да прочетат въпроси, на които да отговорят за останалите. Звездата на YouTube Zeze Millz беше запитана кой съгласно нея е „ минимум надеждният човек и за какво “. Другите звезди охкаха и аахах, до момента в който тя мислеше за отговора си.

„ Бих споделила Луис “, сподели тя, до момента в който Фърн Бритън ахна. „ Само тъй като постоянно виждам секрети диалози... Не секрети, само че постоянно бих те виждал да водиш диалози тук и там с други хора. “ Луис го прекъсна, с цел да каже: „ Да, да, приказвам с хора “, преди Зезе да продължи с обяснението си.

Тя сподели: „ За мен, персонално, постоянно съм внимателна от хора, които приказват за други хора, тъй като тогава те евентуално ще приказват за мен. “ Въпреки че не изглеждаше впечатлен от отговора й, Луис отговори: „ Съвсем почтено “, преди всички да ръкопляскат.

Скоро пристигна ред на звез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР