Лудогорец загуби с 1:2 у дома от Истанбул Башакшехир и

...
Лудогорец загуби с 1:2 у дома от Истанбул Башакшехир и
Коментари Харесай

СНИМКИ от загубата на Лудогорец от Истанбул Башакшехир

Лудогорец загуби с 1:2 вкъщи от Истанбул Башакшехир и не съумя да се класира за етапа на директните елиминации в Лига Европа. Поражението е първо за "зелените " в група "С ", а воденият от Димитър Димитров състав има 8 точки на второ място.

В 12-ата минута Мевлют Ердинч беше оставен изцяло непокрит малко пред вратарското поле и засече с глава.

Вратарят Ренан мазета, показвайки страховит инстикт. До първото попадение за Истанбул се стигна в 20-ата минута, когато Фрай центрира отляво, а връхлитащият от втора позиция Един Вишча от близко вкара топката във вратата на българския първенец.

Само седем минути по-късно турският тим вкара и втори гол. Керим Фрай проби отляво, навлезе във вътрешността към наказателното поле и шутира. Топката се отби леко в Яцек Горалски и за повторно влезе в мрежата зад Ренан. До края на първата част "зелените " доближиха само до рискови удари на Сисиньо и Абел Анисе.

Във втората минута на втората част влезлият като запаса Клаудиу Кешерю върна топката от аутлинията към Вандерсон, който от няколко метра пред голлинията прати топка настрана. В 65-ата минута Върджил Мисиджан качи топката на главата на Марселиньо, който от границата на вратарското поле я прати в мрежата за 1:2.

При последвалия мощен напън за тима от Разград в 71-ата минута Яцек Горалски стреля отвън наказателното поле, Абел Анисе промени посоката на удара, само че топката мина малко над напречната греда на вратата на гостите.

Само минута по-късно Игор Пластун стреля от границата на наказателното поле през куп от играчи, само че вратарят Гюнок отби в корнер. В 74-ата минута Лудогорец имаше нов късмет да изравни, само че стражът на гостите отново избави шут на Вандерсон след създалата се блъсканица в наказателното поле. Пет минути по-късно резервата Мосоро на два пъти пропусна да осъществя трети гол във вратата на Ренан.

В последната минута от постоянното време гостите направиха бърза контра и резервата Елджеро Елия стреля по диагонала само че Ренан отби кълбото. Веднага по-късно Игор Пластун направи груба неточност, само че Мосоро би в Ренан и топката излезе в корнер.

Успехът е първи за Истанбул, като турският отбор е с 5 точки след първия си триумф в група "С ". Лудогорец би трябвало да завоюва най-малко точка като посетител против Хофенхайм или да чака Истанбул да не победи вкъщи Брага, с цел да се класира за директните елиминации в Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР