Лудогорец привлече норвежкия защитник Аслак фон Витри. Ръководството на oрлите

...
Лудогорец привлече норвежкия защитник Аслак фон Витри. Ръководството на oрлите
Коментари Харесай

Лудогорец привлече защитник от АЗ Алкмаар

Лудогорец притегли норвежкия бранител Аслак декор Витри. Ръководството на " oрлите " завършиха договарянията с нидерландския първокласен АЗ Алкмар за бранителя, който в това време мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията в София.
Прочетете още
Витри се включва незабавно в подготовката на Лудогорец и ще е на разположения за идните мачове в шампионата и груповата фаза на Лига Европа. Той ще бъде представен пред медиите публично на следващия ден. 

" Идвам в един от най-силните клубове на Балканите. Искам да играя в европейските клубни шампионати и с Лудогорец ще имам тази опция. Вярвам, че ще оказа помощ на отбора да реализира мечтаните резултати ", разяснява Витри.

Роденият на 10 март 1996 година в Трондхайм бранител е младеж на локалния Стриндхайм. Впоследствие играе в школата на Розенборг. В мъжкия футбол дебютира в норвежкия Ранхайм, а по-късно минава в един от известните шведски клубове - Юргорден. Между 2019 и 2021 година Витри изиграва 65 мача за този отбор, като отбелязва 10 гола.

През 2021 година е закупен от нидерландския АЗ Алкмар, за който има 31 мача с 1 маркиран гол. Аслак декор Витри е вторият нов футболист в Лудогорец от началото на сезона. Преди месец първенците привлякоха полския халф Якуб Пьотровски от Фортуна (Дюселдорф).

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР