Лудогорец приема тази вечер от 20,30 часа на стадиона в

...
Лудогорец приема тази вечер от 20,30 часа на стадиона в
Коментари Харесай

Лудогорец без право на грешка срещу Ференцварош

Лудогорец приема довечера от 20,30 часа на стадиона в Разград унгарския Ференцварош в реванша от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Преди седмица в Будапеща “орлите” отстъпиха с 1:2. Резултатът е удобен, голът на непознат терен също накланя везните в интерес на водения от Стойчо Стоев отбор, който наложително би трябвало да завоюва, с цел да продължи напред, където към този момент чака малтийския Валета.  Ференцварош - Лудогорец 2:1 @@@
В Будапеща се видя, че противникът не превъзхожда българския първенец, който може да съжалява за позволената загуба. На фона на направената селекция, отпадане в първия кръг би се приело като неуспех в Разград, макар че тимът ще продължи в Лига Европа. Голямата цел пред Лудогорец е постигане до групите на Шампионската лига и постигането на тази цел минава през премахване на унгарците.
" Още в първия дуел видяхме, че те са добре окомплектован тим. Мачът ще е тежък, само че би трябвало да го вземем. Футболистите ни са привикнали с напрежението, то няма да окаже въздействие на играта ни. Всички са здрави и подготвени ", сподели Стоев.
“Орлите” си подвигнаха самочувствието след загубата в Будапеща, като стартираха с победа 2:0 над Царско село във вътрешното състезание. Срещу новака в efbet Лига треньорът Стоев направи много промени, като пусна 10 нови титуляри по отношение на мача в Будапеща. Очаква се Стоев да заложи на бразилския вратар Ренан от първата минута. На разположение на Стоев към този момент е Анисе, който се завърна от присъединяване с тима на Мадагаскар на шампионата за Купата на Африка, където тимът му доближи до 1/4-финал. Полузащитникът заявява подготвеност да играе, само че най-вероятно ще стартира като запаса. Стоев има алтернатива за решение в отбраната поради травмата на Григоре, който тренира на инжекции. Горалски също е с контузия от първия мач и най-вероятна мястото му ще заеме Баджи. За крилата изпълнителите ще са Чибота и Лукоки, а Марселиньо ще получи доверие за сметка на Битон. Бразилецът беше непокътнат в мача с Царско село. На върха на офанзивата още веднъж ще работи Шверчок, който беше на равнище в Унгария. В лагера на противника има терзания кой да води офанзивата. Най-вероятно украинският треньор Серхий Ребров ще заложи на италианеца Давиде Ландзафаме, който се появи за малко в края на първия мач. Ако той не е подготвен, то на неговото място още веднъж ще забележим Пришкин, който пропусна няколко положителни благоприятни условия в Будапеща. Ребров не счита да прави други промени.
“Шансовете са 50 на 50. Имаме инерция и би трябвало да я запазим. Лудогорец ще бъде доста нападателен. Ние сме изцяло подготвени и в най-хубавата си допустима форма”, разяснява украинският експерт.

Историята на унгарците в евротурнирите демонстрира, че единствено един път са отпадали след триумф с 2:1 в първия мач. Това се случва през сезон 2011/2012, когато ги отстранява норвежкия Алесунд. Редовното време завършава 1:2, а в продълженията скандинавците означават трети гол и изхвърлят унгарския отбор.
Вероятни сформира:
Лудогорец: Ренан, Икоко, Терзиев, Моци, Недялков, Дяков, Баджи, Лукоки, Марселиньо, Чибота, Шверчок.
Ференцварош: Дибуш, Хайстер, Двали, Блажич, Ловренчич, Игнатенко, Кхаратин, Нгуен, Шварка, Зубков, Ландзафаме.
“Лудогорец Арена”, 20,30 часа
Главен арбитър: Донатас Румшак (Лит)
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Шампионска Лига 1 кръг, сряда 17 юли  Лудогорец 20:30предстои  Ференцварош
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР