Лудогорец приема Ботев Враца в мач от 25-ия кръг на еfbet

...
Лудогорец приема Ботев Враца в мач от 25-ия кръг на еfbet
Коментари Харесай

Лудогорец приема Ботев преди големите битки за титлата

Лудогорец приема Ботев Враца в мач от 25-ия кръг на еfbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 17:30 часа на " Хювефарма Арена ". 
Разградчани влизат в кръга с закъснение на 4 точки от водача ЦСКА и нямат право на неточност против врачани. Днешният противник на " орлите " наподобява най-лекият в идващия месец, в който ще се реши ориста му в шампионата, както и за Sesame Купа на България. 
Ботев е забъркан в борбата за оцеляване, като по всичко наподобява, че ще бъде плейофната група от 11-о до 16-о място. 

Проблемите с травми в Лудогорец като че ли нямат край, като следващите двама, които отпадат от сметките на треньора Ивайло Петев са Антон Недялков и Тодор Неделев. С контузии са още Диниш Алмейда, Рик и Доминик Янков. Не е ясно дали ще се рискува и с Кирил Десподов. 

Очаква се Неделев да бъде сменен от Нонато в титулярния състав. В офанзива ще работят още Спас Делев, Бърнард Текпетей и Игор Тиаго. На вратата ще се завърне Серджио Падт, а в защита ще работят Пипа, Оливие Вердон, Франко Русо и Дени Групер. 

Ботев идва в Разград без част от главните си футболисти. С санкции са Меси Биатумосока и Браян Переа, а с травми Луис Фелипе и Петко Ганев. Атаката ще води Марко Мажуга, а от втора позиция ще му оказва помощ Клери Сербер. Единственият централен бранител разполагаем на Даниел Моралес е Мартин Кавдански. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР