Лудогорец приема Андерлехт в първи плейофен мач от турнира Лига

...
Лудогорец приема Андерлехт в първи плейофен мач от турнира Лига
Коментари Харесай

Лудогорец се завръща в Европа с домакинство на Андерлехт

Лудогорец приема Андерлехт в първи плейофен мач от шампионата Лига на конференциите. Срещата на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград е през днешния ден, 16 февруари, от 22:00 часа българско време.

Шампионите загряха за първия си дуел в Европа след зимната пауза с сложен триумф над Спартак Варна с 2:1 като посетител при завръщането на родното състезание. Тимът стигна до плейофен мач в третия по мощ евротурнир, откакто остана трети в група С на Лига Европа. „ Зелените “ играха мощно, само че загуба от Рома в последния мач им отреди присъединяване в ЛК. Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа съобщи на конференцията си преди срещата, че тимът му би трябвало да играе мъдро .
Старши треньорът на първенците Анте Шимунджа.
„ Очаквам доста конкурентен мач, тъй като ще се надигнем против най-големия тим в Белгия, и то във етапа на елиминациите. Мислим мач за мач и желая да сме най-добре проведени в идната среща. Много значимо е да не мислим за проблемите на Андерлехт отвън терена. Защото би трябвало да мислим единствено за себе си и по какъв начин ще се представим на терена. Единственото нещо, което знаем е, че Андерлехт е доста огромен тим и протичащото се при тях не е преимущество за нас. Казах, че Андерлехт е генерално най-големият тим в Белгия, традициите имат значение. Дали са значими играчи на европейския футбол. Всеки клуб попада в рецесия от време на време, обикновено е. Това, което би трябвало да бъдем, е да сме умни “, разяснява словенецът.

Андерлехт доближи до плейофния кръг в Лигата на конференциите, откакто приключи на второ място в групата си с осем точки, с две повече от третия Силкеборг. Белгийците са едвам десети в класирането на Про лигата, на цели 28 пункта от лидера в таблицата Генк.

Съдийска бригада от Хърватия ще управлява мача в Разград. Дуйе Струкан ще бъде основен арбитър на мача, а негови помощници на Струкан ще са сънародниците му Боян Зобеница и Ален Якшич. За четвърти арбитър е назначен Иван Бебек, а на ВАР-а ще оперират Фран Йович и Дарио Бел. Реваншът сред Андерлехт и Лудогорец е идния четвъртък от 19:45 часа б.в. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР