Лудогорец падна логично от Антверп, а ако някой не е

...
Лудогорец падна логично от Антверп, а ако някой не е
Коментари Харесай

Лузъргорец отново не успя да ни изненада

Лудогорец падна разумно от Антверп, а в случай че някой не е очаквал загубата и не вижда логичност в това, значи е прекомерно сериозен добряк. Самият треньор на българския тим се изрече тъкмо в тази тенденция. Павел Върба изясни, че европейските мачове нямат нищо общо с българското състезание, където противниците не основават толкоз положения. Което не е правилно, да им напомним единствено домакинските мачове с Локо Пловдив и Берое и гостуванията във Враца и на " Армията ".

Но даже и да нямат нищо общо, дано напомним на Павел Върба следното: Той бе нает в Лудогорец не да ни припомня това, а да го промени. Ако след всеки мач ще ни изяснява разликата, няма смисъл, зад него стои Станислав Генчев.
 Лудогорец и Павел Върба се разделят!
Лудогорец и Павел Върба се разделят!

Станислав Генчев поема краткотрайно отбора

Спор няма, че Лудогорец има задоволително опит на интернационалната сцена, с цел да си създадат шефовете извода, че до неотдавна зелените от Разград биеха такива като Антверп с лекост и тук, и на открито. А в този момент от оня отбор са останали единствено организацията и заплатите. Да, дисциплинираност има, това бе единственият български стадион този сезон, на който се съблюдават ограниченията както си би трябвало - феновете са през метър-два и с маски.

Другото забавно при Лудогорец в четвъртък вечерта бе, че на терена имаше много български национали. Вероятно следва за следващ път да се нападна и Тодор Неделев, а на по-късен стадий и някой различен някогашен от ЦСКА.
 Снимка 501981
Източник:

Шефовете изхарчиха много пара и за български национали, и за чужденци, само че отборът на Павел Върба е надалеч от това, което желаят те да видят. Лудогорец даже не съумя да направи домашен напън първоначално, за първите 10 минути Пламен Илиев изтръпна два пъти, а до 20-ата минута му се размина още два пъти да извади топката си от мрежата.

В Разград очевидно си мислят, че в един миг всичко ще се оправи. И са в ролята на оня татко, чийто наследник ужасно свири на цигулка, но не може да почва. Иначе почне ли веднъж, е като Паганини. Обаче не може да почне и не може. Филмът е " Изпити късно ", а Павел Върба е тъкмо като воин от тази лента. Сигурно чешкият треньор се надява, че на Лудогорец веднъж да им тръгне играта и няма кой да ги спре. Обаче все не им потегля играта. Срещу Антверп неговите хора сякаш не бяха чували за игра с едно допиране. А сякаш са грамотни футболисти. Школувани футболисти, непросветен тим. Що е то?
 Снимка 501967
Източник:

Да, когато имаш грамотни и скъпи играчи, в случай че един-двама нямат ден, други двама избухват. Така Лудогорец поведе с кинжален удар на испанеца Марин. Друг нов - нидерландецът Ману, пък е занаятчия на извеждащия пас. Можем и още да продължим листата с препратката, че Павел Върба очевидно доста постепенно ще създаде добър тим от тези футболисти.

На този стадий Лудогорец въобще не е в положение да даде отпор на противници от подобен сан. Срещу Антверп от самото начало миришеше на загуба, както с Мидтиланд. И в двата случая крайният излаз ставаше явен след четвърт час игра и макар положителното движение и скоростните дейности и в двете направления, изходът бе - Лузъргорец.

Въпросът в този момент е дали този треньор има доверие от управлението. Само отчитаме, че различен път след такива мачове Кирил Домусчиев чрез Facebook отправяше някакви послания. Дали ще е - гордея се с момчетата, поради такива мачове си костват вложенията, или пък - нищо не станало, има още срещи до края, само че шефът на клуба реагираше по някакъв метод, и то в множеството случаи още същата вечер. Може би заради повода, че с Павел Върба още няма първи проблясъци на спретнат тим, самият Домусчиев е комплициран. А помним във времето обратно какъв брой пъти той е казвал, че е максималист и задачата му е Лудогорец да прескочи групова фаза. Или пък кой знае, може би към този момент шефовете не са такива максималисти.
 Лудогорец си хареса Жул Кейта от ЦСКА
Лудогорец си хареса крило на ЦСКА

" Орлите " може да насочат оферта за Жул Кейта

Ясно е едно - Лудогорец е доста надалеч от най-хубавите си времена и е по-вероятно да продължи спускането надолу, в сравнение с да възвърне старите си позиции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР