Лудогорец обяви каква ще е огранизацията за мача за Купата

...
Лудогорец обяви каква ще е огранизацията за мача за Купата
Коментари Харесай

Лудогорец за мача с Левски: Използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено!

Лудогорец разгласи каква ще е огранизацията за мача за Купата с Левски и при какви ограничения за сигурност ще влизат феновете на стадиона.

Ето какво написаха от клуба:

" ПФК Лудогорец оповестява, че клубът и полицията в Разград ще вземат съществени ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след идния в сряда (13 април) първи мач от полуфиналния конфликт за Купата на България против Левски. Двубоят стартира в 19,00 ч. на " Хювефарма Арена "

Клубът припомня, че почитатели с продукти на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с последователи на домакините. Феновете на Левски ще бъдат настанени в бранш " Гости " на стадиона, който е с потенциал 2280 места.

Достъп до " Хювефарма Арена " няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали наркотични субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Феновете подлежат на щателни инспекции в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Стадион " Хювефарма Арена " разполага със система за видео наблюдаване, с помощта на която нарушителите ще бъдат разпознати и предадени на органите на реда.

По решение на ОДМВР - Разград от 16,45 часа в деня на мача няма да бъдат допускани коли по улиците " Ветеринарна ", " Мраморно море " и " Северен бул. ".

ПФК Лудогорец припомня, че продължава продажбата на билетите за дуела със " сините ". Днес (вторник) почитателите на Лудогорец могат да закупят входни талони за срещата от касата на улица " Васил Левски ", която ще работи от 10.00 до 18.00 ч. На 13 април (сряда) работното време на гишето ще бъде от 10.00 до началото на дуела в 19,00 ч. Билети се продават и на клубната база през днешния ден и на следващия ден сред 10,00 ч. и 18,00 ч.

Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на нужда може да се употребява линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети, както и на основната страница на формалния уебсайт на клуба

Феновете на Левски ще могат да си закупят онлайн билети за мача с Лудогорец за бранш " Гости " на.

ВАЖНО! При влизане на стадиона всеки почитател на гостуващия отбор би трябвало да показа онлайн билета си, разпечатан на хартия, както и да носи документ за осъществено заплащане. Такъв получава на електроната си поща при покупка на билета. В деня на срещата в 16,00 ч. ще оствори билетната каса на бранш " Гости ".

За дуела с Левски стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 17,00 ч. ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР